Vali Şerif Yılmaz’dan iade-i ziyaret

Gündem 20.12.2016 - 08:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Vali Şerif Yılmaz’dan iade-i ziyaret

Vali Yılmaz’dan iade-i ziyaret...
Vali Yılmaz, Sanayici İş Adamlarıyla bir araya geldi. Organize Sanayi Bölgesinde Fabrika ziyaretlerinde bulunan Vali Şerif Yılmaz, Sanayici İş Adamlarıyla bir araya geldi.   Vali Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, İstihdam ve İhracatta İlimiz ekonomisine büyük katkı sağlayan Burdur’un önde gelen sanayi kuruluşlarından Yıldız Silah Sanayi ve Gürler A.Ş. Hazır Beton ve Mermer Sanayi Fabrikalarını ziyaret ederek, Sanayici İş adamları ile bir araya geldi. Gerçekleştirdiği OSB ziyaretinde ilk olarak Yıldız Silah Fabrikasını ziyaret eden Vali Yılmaz’ı fabrika sahibi Adem Kuzu karşıladı. Bir süre İş Adamı Kuzu ile sohbet eden Vali Yılmaz, ziyaretinin sonunda fabrikanın üretim bölümlerini gezerek incelemelerde bulundu. İş adamı Kuzu’dan Fabrikayla ilgili bilgi alan Vali Yılmaz gerçekleştirdiği ziyaret sonrası, buradan ayrıldı. Vali Yılmaz, OSB ziyaretinin son bölümünde Gürler A.Ş. Hazır Beton ve Mermer Fabrikasını ziyaret ederek, fabrika sahipleri Ali Gür ve Murat Gür’le bir araya geldi. Bir süre fabrika sahipleri ile görüşen Vali Yılmaz,  Burdur Beji ile dünyada marka konumunda bulunan ilimiz mermer sektörü hakkında fabrika sahiplerinden bilgi alarak, istihdam ve dolaylı yollardan ilimiz ekonomisine ve ülkemiz ihracatına katkı sağlayan sektörle ilgili kendileri ile sohbet etme fırsatı buldu. Vali Yılmaz gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası OSB’den ayrıldı.
Vali Yılmaz’dan iade-i ziyaret...

Vali Yılmaz, Sanayici İş Adamlarıyla bir araya geldi.

Organize Sanayi Bölgesinde Fabrika ziyaretlerinde bulunan Vali Şerif Yılmaz, Sanayici İş Adamlarıyla bir araya geldi.

 

Vali Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, İstihdam ve İhracatta İlimiz ekonomisine büyük katkı sağlayan Burdur’un önde gelen sanayi kuruluşlarından Yıldız Silah Sanayi ve Gürler A.Ş. Hazır Beton ve Mermer Sanayi Fabrikalarını ziyaret ederek, Sanayici İş adamları ile bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği OSB ziyaretinde ilk olarak Yıldız Silah Fabrikasını ziyaret eden Vali Yılmaz’ı fabrika sahibi Adem Kuzu karşıladı. Bir süre İş Adamı Kuzu ile sohbet eden Vali Yılmaz, ziyaretinin sonunda fabrikanın üretim bölümlerini gezerek incelemelerde bulundu. İş adamı Kuzu’dan Fabrikayla ilgili bilgi alan Vali Yılmaz gerçekleştirdiği ziyaret sonrası, buradan ayrıldı.

Vali Yılmaz, OSB ziyaretinin son bölümünde Gürler A.Ş. Hazır Beton ve Mermer Fabrikasını ziyaret ederek, fabrika sahipleri Ali Gür ve Murat Gür’le bir araya geldi.

Bir süre fabrika sahipleri ile görüşen Vali Yılmaz,  Burdur Beji ile dünyada marka konumunda bulunan ilimiz mermer sektörü hakkında fabrika sahiplerinden bilgi alarak, istihdam ve dolaylı yollardan ilimiz ekonomisine ve ülkemiz ihracatına katkı sağlayan sektörle ilgili kendileri ile sohbet etme fırsatı buldu.

Vali Yılmaz gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası OSB’den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.