Vali Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Gündem 07.07.2018 - 10:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Vali Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

Vali Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor...
Ziyaretlerde Burdur Muhtarlar Derneği, Halk Bankası Burdur Şubesi ve Sagalassos Anitk Kenti Kazı Başkanı Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret ettiler.   Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çelik’e yönetiminden Tepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Aktaş ve Yeni Mahalle Muhtarı Ali Bozkurt eşlik ederken, Sagalassos Antik Kenti Kazı Başkanlığını yürüten Prof. Dr. Jeroen Poblome’’nin ziyaretine İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir ve Müze Müdürü H. Ali Ekinci de katıldı.   Devam eden ziyaretlerde Halk Bankası Burdur Şube Müdürü Ali Cem Zincirli beraberinde Müdür Yardımcıları Onur Kaya ve Seda Çiçek ile birlikte Vali Şıldak’ı makamında ziyaret ettiler.   Vali Hasan Şıldak ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine ayrı ayrı teşekkür etti.   Bir süre makamında görüştükleri Şıldak’a hayırlı olsun dileklerini ileten ziyaretçiler, yeni görevinde başarılar dilediler.
Vali Hasan Şıldak’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor...

Ziyaretlerde Burdur Muhtarlar Derneği, Halk Bankası Burdur Şubesi ve Sagalassos Anitk Kenti Kazı Başkanı Vali Hasan Şıldak’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çelik’e yönetiminden Tepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Aktaş ve Yeni Mahalle Muhtarı Ali Bozkurt eşlik ederken, Sagalassos Antik Kenti Kazı Başkanlığını yürüten Prof. Dr. Jeroen Poblome’’nin ziyaretine İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Özdemir ve Müze Müdürü H. Ali Ekinci de katıldı.

 

Devam eden ziyaretlerde Halk Bankası Burdur Şube Müdürü Ali Cem Zincirli beraberinde Müdür Yardımcıları Onur Kaya ve Seda Çiçek ile birlikte Vali Şıldak’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Vali Hasan Şıldak ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Bir süre makamında görüştükleri Şıldak’a hayırlı olsun dileklerini ileten ziyaretçiler, yeni görevinde başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.