“TÜRKİYE’DE JUDONUN BAŞKENTİYİZ”

Spor 18.09.2018 - 11:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“TÜRKİYE’DE JUDONUN BAŞKENTİYİZ”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz: “Türkiye’de judonun başkentiyiz”
Burdur Judo İl Temsilciliğiyle kahvaltılı toplantıya katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sporun faydalarını, belediye olarak spora bakış açılarını ve bu konudaki çalışmalarını belirterek, Burdur’un judo spor dalında da iddialı olduğunu vurguladı. ALİ BOYACIOĞLU JUDO TURNUVASI Başkan Ercengiz, cumartesi günü saat 14.00’da seremonisi düzenlenecek İller Arası Ali Boyacıoğlu Judo Turnuvasına tüm Burdur’u davet etti.  Burdur’da 15 farklı ilden 20’nin üzerinde kulübün ve 300 sporcunun katılacağı turnuva için tüm halkı davet etti. Ercengiz: “Önemli olan birleyin ilkini başlatmak” dedi. Toplantıya Judo İl Temsilcisi Halil Çinkaya ve Burdur’da 1971 yılında judonun temelini atıp yıllarca canla başla bu sporun geliştirilmesi için uğraşmış Merhum Ali Boyacıoğlu’nun eşi Müjgan Boyacıoğlu ve Türkiye’de derece elde etmiş, judo sporcuları katıldı. GÖL FESTİVALİ Başkan Ercengiz toplantının son kısmında perşembe günü başlayacak olan Göl Festivali hakkında da davette bulundu ve yediden yetmişe herkesi festival programlarına katılmaya davet etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz: “Türkiye’de judonun başkentiyiz”

Burdur Judo İl Temsilciliğiyle kahvaltılı toplantıya katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sporun faydalarını, belediye olarak spora bakış açılarını ve bu konudaki çalışmalarını belirterek, Burdur’un judo spor dalında da iddialı olduğunu vurguladı.

ALİ BOYACIOĞLU JUDO TURNUVASI

Başkan Ercengiz, cumartesi günü saat 14.00’da seremonisi düzenlenecek İller Arası Ali Boyacıoğlu Judo Turnuvasına tüm Burdur’u davet etti.  Burdur’da 15 farklı ilden 20’nin üzerinde kulübün ve 300 sporcunun katılacağı turnuva için tüm halkı davet etti. Ercengiz: “Önemli olan birleyin ilkini başlatmak” dedi.

Toplantıya Judo İl Temsilcisi Halil Çinkaya ve Burdur’da 1971 yılında judonun temelini atıp yıllarca canla başla bu sporun geliştirilmesi için uğraşmış Merhum Ali Boyacıoğlu’nun eşi Müjgan Boyacıoğlu ve Türkiye’de derece elde etmiş, judo sporcuları katıldı.

GÖL FESTİVALİ

Başkan Ercengiz toplantının son kısmında perşembe günü başlayacak olan Göl Festivali hakkında da davette bulundu ve yediden yetmişe herkesi festival programlarına katılmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.