ÖLÜM NEDENİ 7 YIL SONRA TESPİT EDİLDİ…

Asayiş 20.06.2016 - 11:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÖLÜM NEDENİ 7 YIL SONRA TESPİT EDİLDİ…

ISPARTA’DA BULUNAN GENÇ KIZIN ÖLÜM NEDENİ 7 YIL SONRA ULUSAL KRİMİNAL BÜRO RAPORU İLE TESPİT EDİLDİ.
ÖLÜM NEDENİ: TECAVÜZ Isparta Gönen’deki ormanlık alanda 2 Eylül 2009’da cesedi bulunan 16 yaşındaki Sezgi Kırıt’ın tecavüz edilerek öldürüldüğü tespit edildi. Antalya’da 2009 yılında bakkala gitmek için evinden çıkan ve 2 Eylül 2009’da Isparta Gönen’de cesedi bulunan Sezgi Kırıt’ın, tecavüz edilerek öldürüldüğü belirlendi. Cinayete karıştığı iddia edilen M.K. ve O. K.’ya Antalya Ağır Ceza Mahkemesinden ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis cezası istendi. Bakkala gittiğinden 3 gün sonra cesedi bulunan Kırıt’ın ailesi de bu süreçte 7 tane savcının değiştiğini vurgulayarak, isyan etti. 
ISPARTA’DA BULUNAN GENÇ KIZIN ÖLÜM NEDENİ 7 YIL SONRA ULUSAL KRİMİNAL BÜRO RAPORU İLE TESPİT EDİLDİ.

ÖLÜM NEDENİ: TECAVÜZ

Isparta Gönen’deki ormanlık alanda 2 Eylül 2009’da cesedi bulunan 16 yaşındaki Sezgi Kırıt’ın tecavüz edilerek öldürüldüğü tespit edildi.

Antalya’da 2009 yılında bakkala gitmek için evinden çıkan ve 2 Eylül 2009’da Isparta Gönen’de cesedi bulunan Sezgi Kırıt’ın, tecavüz edilerek öldürüldüğü belirlendi.

Cinayete karıştığı iddia edilen M.K. ve O. K.’ya Antalya Ağır Ceza Mahkemesinden ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis cezası istendi. Bakkala gittiğinden 3 gün sonra cesedi bulunan Kırıt’ın ailesi de bu süreçte 7 tane savcının değiştiğini vurgulayarak, isyan etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.