Karakulak, kümeste yakalandı

Gündem 19.01.2017 - 16:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Karakulak, kümeste yakalandı

Karakulak, kümeste yakalandı
Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bir eve giren karakulak, kümeste ev sahibi tarafından yakalandı. Korkuteli’ne bağlı İmrahor Mahallesi'nde bir eve giren karakulak, kümeste Ahmet Ali Kır, İsa Karaca ve Ramazan Kır tarafından yakalandı. Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen karakulak, kafese konularak koruma altına alındı. Aç ve yorgun olduğu gözlenen karakulağın, eski sağlığına kavuşturulduktan sonra doğal ortamına bırakılacağı öğrenildi.
Karakulak, kümeste yakalandı

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bir eve giren karakulak, kümeste ev sahibi tarafından yakalandı.

Korkuteli’ne bağlı İmrahor Mahallesi'nde bir eve giren karakulak, kümeste Ahmet Ali Kır, İsa Karaca ve Ramazan Kır tarafından yakalandı. Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen karakulak, kafese konularak koruma altına alındı. Aç ve yorgun olduğu gözlenen karakulağın, eski sağlığına kavuşturulduktan sonra doğal ortamına bırakılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.