İl GTH Müdürlüğü kurbanlık için dikkat çekti

Gündem 19.06.2018 - 12:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İl GTH Müdürlüğü kurbanlık için dikkat çekti

Burdur İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü sosyal medyadan yaptığı uyarıyla kurbanlık hayvanlar için uyarılarda bulundu.
Ramazan Bayramının ardından Kurban Bayramı için de tedbirler alan yetkililer vatandaşların hijyeni ve toplum sağlığı için bazı dikkat çeken konulara değinmeye devam ediyor. İl GTH Müdürlüğü de kurbanlıklar için vatandaşları uyardı. Buna göre: “Kurbanlık Hayvan alırken; *Veteriner Sağlık Raporu olmasına, *Aşı kaydı bulunmasına, *Kulaklarında küpe olmasına, *Büyükbaşlarda Pasaportunun olmasına, *Küçükbaşlarda Nakil Belgesi olmasına, *Mümkün olduğunca erkek hayvan tercih edilmesine dikkat edilmeli”.
Burdur İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü sosyal medyadan yaptığı uyarıyla kurbanlık hayvanlar için uyarılarda bulundu.

Ramazan Bayramının ardından Kurban Bayramı için de tedbirler alan yetkililer vatandaşların hijyeni ve toplum sağlığı için bazı dikkat çeken konulara değinmeye devam ediyor. İl GTH Müdürlüğü de kurbanlıklar için vatandaşları uyardı. Buna göre:

“Kurbanlık Hayvan alırken;

*Veteriner Sağlık Raporu olmasına,

*Aşı kaydı bulunmasına,

*Kulaklarında küpe olmasına,

*Büyükbaşlarda Pasaportunun olmasına,

*Küçükbaşlarda Nakil Belgesi olmasına,

*Mümkün olduğunca erkek hayvan tercih edilmesine dikkat edilmeli”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.