HUZUR TOPLANTISI

Gündem 14.12.2017 - 13:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

HUZUR TOPLANTISI

Burdur’da Vali Şerif Yılmaz başkanlığında huzur toplantısı yapıldı.
Toplantının basına açık bölümünde konuşan Vali Yılmaz, güvenlik konularıyla ilgili görüş alışverişinin olacağı bir toplantı teşkil edildiğini söyleyip, Türkiye’nin her ne olursa olsun ayakta durması gerektiğini ve ayakta durduğunu, Türkiye konjonktüründeki bir bölgenin önemini vurguladı.  BURDUR HUZURLU KENT Vali Yılmaz toplantıda ayrıca Burdur’un huzurlu bir kent olduğunu, yine de güvenlik çalışmalarının sürdürüleceğini, kentteki bu huzurun önce bölgeye, sonra ülkeye ve sonrada Türkiye’nin bulunduğu coğrafyaya ve de tüm dünyaya yayılması gerektiğini kaydetti. Protokol mensupları, STK Başkan ve üyeleri, muhtarlar ve diğer katılımcılar şehrin huzuru için görüş, değerlendirme ve önerilerini dile getirdi. Toplantıda Burdur ve Bölgesindeki trafik, asayiş, terör, bilişim ve güvenlik konularıyla ilgili riskler görüşüldü. Toplantıda Burdur Emniyet Mensupları da tam kadro yer aldı. 
Burdur’da Vali Şerif Yılmaz başkanlığında huzur toplantısı yapıldı.

Toplantının basına açık bölümünde konuşan Vali Yılmaz, güvenlik konularıyla ilgili görüş alışverişinin olacağı bir toplantı teşkil edildiğini söyleyip, Türkiye’nin her ne olursa olsun ayakta durması gerektiğini ve ayakta durduğunu, Türkiye konjonktüründeki bir bölgenin önemini vurguladı. 

BURDUR HUZURLU KENT

Vali Yılmaz toplantıda ayrıca Burdur’un huzurlu bir kent olduğunu, yine de güvenlik çalışmalarının sürdürüleceğini, kentteki bu huzurun önce bölgeye, sonra ülkeye ve sonrada Türkiye’nin bulunduğu coğrafyaya ve de tüm dünyaya yayılması gerektiğini kaydetti.

Protokol mensupları, STK Başkan ve üyeleri, muhtarlar ve diğer katılımcılar şehrin huzuru için görüş, değerlendirme ve önerilerini dile getirdi. Toplantıda Burdur ve Bölgesindeki trafik, asayiş, terör, bilişim ve güvenlik konularıyla ilgili riskler görüşüldü. Toplantıda Burdur Emniyet Mensupları da tam kadro yer aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.