DENİZ KURT AK PARTİ’Yİ BİRLEŞTİRDİ

Siyaset 16.11.2018 - 15:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DENİZ KURT AK PARTİ’Yİ BİRLEŞTİRDİ

Uzun süredir aday olacak mı olmayacak mı diye konuşulan İşadamı ve eski Ak Parti İl Başkanlığında adı geçen, İl yönetiminde görev alan Deniz Kurt bugün belediye başkanlığı adaylığı müracaatını yaptı.
Uzun süredir aday olacak mı olmayacak mı diye konuşulan İşadamı ve eski Ak Parti İl Başkanlığında adı geçen, İl yönetiminde görev alan Deniz Kurt bugün belediye başkanlığı adaylığı müracaatını yaptı. İl Başkanlığına büyük bir kalabalıkla gelen Deniz Kurt Ak Parti içerisinde grupları birleştirmiş olarak gözüktü. Ak Parti içerisinde yıllarda gruplaşmış olarak gözüken partililerin Kurt’un etrafında kenetlenmesi gözlerden kaçmadı.   Deniz Kurt’un adaylık müracaatında konuşan İl Başkanı Volkan Mengi : “İl başkanı olarak seçildiğimden bugüne kadar en büyük hedefim Burdur Belediyesini alabilmek. En büyük arzumuz şu anda bu. Geçen yıl genel seçimlerde bir başarı yakaladık. Bu başarıyı Burdur Belediyesini alarak taçlandırmak istiyoruz. Burdur’umuzda birinci parti olduk ve 2 milletvekilimizi koruduk. Artık seçim biter bitmez Ak Parti’mizde diğer seçim başlar, 25 Haziran günü sahada olduk. Belediye seçimleri için büyük bir gayret göstererek teşkilatlarımızla yoğun bir mücadele veriyoruz. Adaylık müracaatında bugün son gün. Deniz Kurt kardeşimiz partimizde uzun yıllar görev almış, çeşitli kademelerinde koşturmuş, mücadele etmiş değerli bir insan. Onunla siyaseti yan yana yapamadım ama bizim yönetimimizdeki arkadaşlarımız onunla çalıştılar. Bu hassas dengeyi koruyarak en iyi adayı bulmak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz gerçekten kazanmak Burdur’umuzu yerel yönetimler anlamında iyi seviyelere getirebilmek. Bunu da sadece AK Parti’nin yapabileceğine karar vermiş durumdayız. Yaparsa AK Parti yapar.” dedi.   AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt: “Önümüzde 2019 yerel seçimlerinde halkımızın bana göstermiş olduğu teveccüh ve siz değerli dostlarımın desteğiyle Burdur Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruyorum. İnşallah 5 yıl önce verdiğimiz emaneti tekrar geri alacağız bunda hiçbir şüphemiz yok. Genel Merkezimizin ve genel başkanımızın olurları dahilinde aday gösterildiğimiz takdirde eğitim hayatımızla, çalışmalarımızda edindiğimiz bilgi ve tecrübelerimizle inşallah belediye başkanlığı seçimlerinde hep beraber çalışarak geri alacağız. Bundan kimsenin şüphesinin olduğuna inanmıyorum. Ben olmuşum ya da diğer aday arkadaşlarımız olmuş önemli değil, bunu hep beraber çalışarak hedefimiz hepimiz için de aynı. Allah’ın izniyle bu emaneti geri alacağız ve Burdur’a AK günleri geri getireceğiz. Şimdiden beni desteklediğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.
Uzun süredir aday olacak mı olmayacak mı diye konuşulan İşadamı ve eski Ak Parti İl Başkanlığında adı geçen, İl yönetiminde görev alan Deniz Kurt bugün belediye başkanlığı adaylığı müracaatını yaptı.

Uzun süredir aday olacak mı olmayacak mı diye konuşulan İşadamı ve eski Ak Parti İl Başkanlığında adı geçen, İl yönetiminde görev alan Deniz Kurt bugün belediye başkanlığı adaylığı müracaatını yaptı.

İl Başkanlığına büyük bir kalabalıkla gelen Deniz Kurt Ak Parti içerisinde grupları birleştirmiş olarak gözüktü. Ak Parti içerisinde yıllarda gruplaşmış olarak gözüken partililerin Kurt’un etrafında kenetlenmesi gözlerden kaçmadı.

 

Deniz Kurt’un adaylık müracaatında konuşan İl Başkanı Volkan Mengi : “İl başkanı olarak seçildiğimden bugüne kadar en büyük hedefim Burdur Belediyesini alabilmek. En büyük arzumuz şu anda bu. Geçen yıl genel seçimlerde bir başarı yakaladık. Bu başarıyı Burdur Belediyesini alarak taçlandırmak istiyoruz. Burdur’umuzda birinci parti olduk ve 2 milletvekilimizi koruduk. Artık seçim biter bitmez Ak Parti’mizde diğer seçim başlar, 25 Haziran günü sahada olduk. Belediye seçimleri için büyük bir gayret göstererek teşkilatlarımızla yoğun bir mücadele veriyoruz. Adaylık müracaatında bugün son gün. Deniz Kurt kardeşimiz partimizde uzun yıllar görev almış, çeşitli kademelerinde koşturmuş, mücadele etmiş değerli bir insan. Onunla siyaseti yan yana yapamadım ama bizim yönetimimizdeki arkadaşlarımız onunla çalıştılar. Bu hassas dengeyi koruyarak en iyi adayı bulmak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz gerçekten kazanmak Burdur’umuzu yerel yönetimler anlamında iyi seviyelere getirebilmek. Bunu da sadece AK Parti’nin yapabileceğine karar vermiş durumdayız. Yaparsa AK Parti yapar.” dedi.

 

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt: “Önümüzde 2019 yerel seçimlerinde halkımızın bana göstermiş olduğu teveccüh ve siz değerli dostlarımın desteğiyle Burdur Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruyorum. İnşallah 5 yıl önce verdiğimiz emaneti tekrar geri alacağız bunda hiçbir şüphemiz yok. Genel Merkezimizin ve genel başkanımızın olurları dahilinde aday gösterildiğimiz takdirde eğitim hayatımızla, çalışmalarımızda edindiğimiz bilgi ve tecrübelerimizle inşallah belediye başkanlığı seçimlerinde hep beraber çalışarak geri alacağız. Bundan kimsenin şüphesinin olduğuna inanmıyorum. Ben olmuşum ya da diğer aday arkadaşlarımız olmuş önemli değil, bunu hep beraber çalışarak hedefimiz hepimiz için de aynı. Allah’ın izniyle bu emaneti geri alacağız ve Burdur’a AK günleri geri getireceğiz. Şimdiden beni desteklediğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.