BÜYÜK KAZA: 13 YARALI

Asayiş 03.12.2016 - 08:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BÜYÜK KAZA: 13 YARALI

BÜYÜK KAZADA: 13 YARALI
    Afyonkarahisar’da otobüs kamyona arakadan çarptı 13 yaralı Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesi Taşoluk Beldesi yakınlarında yolcu otobüsü kamyona arkadan çarptı. 13 kişi yaralandı Bu gün 3.30 saatlerinde Afyonkarahisar-Antalya karayolu 30’uncu kilometresinde Afyonkarahisar istikametine seğir halinde ki 41 KT 386 plakalı Turgay Derin idaresindeki çimento yüklü kamyona, Antalya’dan Bursa’ya gitmekte 07 S 3043 plakalı Eyüp Tüyüsüz idaresindeki yolcu otobüsü çarptı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık görevlisi, itfaiye ekibi ve AFAD sevk edildi. Otobüs muavini ağır yaralanırken, Otobüs Şoförü Eyüp Tüysüz ile otobüs de yolcu olarak bulunan 11 kişide hafif şekilde çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar AFAD ve İtfaiye yardımı ile sıkıştıkları yerden çıkarılarak Afyonkarahisar ve Sandıklı ilçesindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.  
BÜYÜK KAZADA: 13 YARALI

 

 

Afyonkarahisar’da otobüs kamyona arakadan çarptı 13 yaralı

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesi Taşoluk Beldesi yakınlarında yolcu otobüsü kamyona arkadan çarptı. 13 kişi yaralandı

Bu gün 3.30 saatlerinde Afyonkarahisar-Antalya karayolu 30’uncu kilometresinde Afyonkarahisar istikametine seğir halinde ki 41 KT 386 plakalı Turgay Derin idaresindeki çimento yüklü kamyona, Antalya’dan Bursa’ya gitmekte 07 S 3043 plakalı Eyüp Tüyüsüz idaresindeki yolcu otobüsü çarptı.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık görevlisi, itfaiye ekibi ve AFAD sevk edildi. Otobüs muavini ağır yaralanırken, Otobüs Şoförü Eyüp Tüysüz ile otobüs de yolcu olarak bulunan 11 kişide hafif şekilde çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar AFAD ve İtfaiye yardımı ile sıkıştıkları yerden çıkarılarak Afyonkarahisar ve Sandıklı ilçesindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.