BURDUR BELEDİYESİNDEN KÜLTÜREL BİR HİZMET DAHA

Kültür 18.01.2018 - 13:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BURDUR BELEDİYESİNDEN KÜLTÜREL BİR HİZMET DAHA

Burdur Belediyesi tarafından kapalı duraklarda vatandaşların kitap okumaları için kitaplık kuruldu.   Burdur Belediyesi örnek bir çalışmaya imza atarak kent merkezinde kitap okuma alışkanlığını artırmak amacıyla otobüs duraklarında kitaplık kurdu. Kitaplık içine çeşitli kitaplar ile Burdur’a ait dergiler konuldu.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “toplumsal ve kültürel bir projeye imza attıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, halkımızın ayağına kitabı getiriyoruz, otobüs duraklarına kitaplık projesiyle okuyucuya ulaşmak ve şehrimizde okuma oranlarını arttırmak istiyoruz”dedi.   Başkan Ercengiz: “Evlerimizde okuyup, saklamayı düşünmediğimiz kitaplar varsa ya da bu projeye destek olmak isteyen vatandaşlarımız duraklarda oluşturulan kitaplıklara kitaplarını bağışlayabilirler” dedi. 

Burdur Belediyesi tarafından kapalı duraklarda vatandaşların kitap okumaları için kitaplık kuruldu.

 

Burdur Belediyesi örnek bir çalışmaya imza atarak kent merkezinde kitap okuma alışkanlığını artırmak amacıyla otobüs duraklarında kitaplık kurdu. Kitaplık içine çeşitli kitaplar ile Burdur’a ait dergiler konuldu.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “toplumsal ve kültürel bir projeye imza attıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, halkımızın ayağına kitabı getiriyoruz, otobüs duraklarına kitaplık projesiyle okuyucuya ulaşmak ve şehrimizde okuma oranlarını arttırmak istiyoruz”dedi.

 

Başkan Ercengiz: “Evlerimizde okuyup, saklamayı düşünmediğimiz kitaplar varsa ya da bu projeye destek olmak isteyen vatandaşlarımız duraklarda oluşturulan kitaplıklara kitaplarını bağışlayabilirler” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.