Binayı yıkarken yıkıldı

Yaşam 16.02.2017 - 14:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Binayı yıkarken yıkıldı

Binada yıkım çalışması yapan iş makinesi devrildi
Olay saat Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi Vatan Caddesinde Çallı Emniyet Müdürlüğü yanındaki kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı verilen 8 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir firma tarafından bir haftadır yıkımına devam edilen 8 katlı binanın 2’nci katındaki çalışmalara bugün paletli iş makinesi de katıldı. Yapısı çürük olan binada molozları temizleyen iş makinesi büyük bir gürültüyle devrildi. Ters dönen iş makinesinin operatörü kazadan yara alamadan kurtuldu. İş makinesi vinç tarafından kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Binada yıkım çalışması yapan iş makinesi devrildi

Olay saat Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi Vatan Caddesinde Çallı Emniyet Müdürlüğü yanındaki kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı verilen 8 katlı binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir firma tarafından bir haftadır yıkımına devam edilen 8 katlı binanın 2’nci katındaki çalışmalara bugün paletli iş makinesi de katıldı. Yapısı çürük olan binada molozları temizleyen iş makinesi büyük bir gürültüyle devrildi. Ters dönen iş makinesinin operatörü kazadan yara alamadan kurtuldu.

İş makinesi vinç tarafından kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.