Başkan Ercengiz, “Belediye Olarak Üretime Önem Veriyoruz”

Ekonomi 13.11.2019 - 14:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Ercengiz, “Belediye Olarak Üretime Önem Veriyoruz”

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çiçek Mersan Mermer Sanayi Fabrikası çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Ercengiz, gerçekleştirdiği ziyarette bir araya geldiği fabrika çalışanlarının şikâyet ve taleplerini dinledi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çiçek Mersan Mermer Sanayi Fabrikası çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Ercengiz, gerçekleştirdiği ziyarette bir araya geldiği fabrika çalışanlarının şikâyet ve taleplerini dinledi.    Başkan Ercengiz yaptığı konuşmada “Bende sizlere öncelikle teşekkür ediyorum. Ne zaman ziyaretinize gelsem karavanınızdan yemek yiyebiliyoruz. Öncelikle biz bu memleketin insanıyız. Biz beraberiz elbette biz hizmetlerimizde eksiklerimiz olabilir zaman zaman istediklerimize ulaşamıyor olabiliriz ama amacımız bu kente en iyi hizmeti üretebilmektir. Seçimden önce gelmiştim seçimlerden sonrada ziyaret ederek hem teşekkür etmek hem de sizlerin beklentisi, talebi isteği var mı yok mu duyabilmek adına Organize Sanayi Bölgemizde esnaf arkadaşlarımızla sanayicimizi ve tüm Burdur’u dinlemeye gayret ediyoruz. Bizler sizin ayağınıza gelmeyi daha doğru buluyoruz. Bugün de hep birlikteyiz, Bugün bu işletme ne kadar çok yaşar ve büyürse o kadar vatandaşımızın evine ekmek gider kentimize katkı değer yaratır.  TOKİ ile 3 yıllık çalışmalarımız neticesinde Burdur Belediyesi olarak 9 bin metrekare araziden feragat ederek binaların yükselmesini sağladık. Ocak ayı sonu itibari ile bir terslik olmazsa öncelikle hak sahiplerinin kurasını çektirip, daha sonra ev sahibi olamayan değerli hemşehrilerimizin de ev sahibi olmasını istiyoruz.” Şeklinde konuştu.   “Belediye Olarak Üretime Önem Veriyoruz”   Ülke genelinde yaşanan ekonomik sorunlara da değinen Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi’nin ekonomik durumu da ülkenin ekonomik durumu ile paralel gidiyor. Bir takım gelir kayıplarımız var. Bu kayıpların temel nedeni ülkedeki ekonomik istikrarsızlık. Biz ekonomimizin düzeltilmesi için üretimden yanayız. Bu işletmelerin yaşatılmasından yanayız. Belediye olarak üretim yapıyoruz. Ürerimi çoğaltıp, tüketimi azaltıp elimizdeki değerleri büyütmeye çalışıyoruz. Hizmette eksiğimiz yok, söz verdiğimiz işleri birer birer yerine getiriyoruz.” Dedi. Yenileme çalışmaları tamamlanan Yeni Otogar ve Bedesten Çarşı hakkında da bilgi aktaran Başkan Ercengiz, “ Yaşlı Bakım Merkezi ve Kreşlerin çalışmalarını başlatmayı hedefliyoruz. Bir başka yatırımcıların, şehrimize yapılması planlanan tüm ihtiyaca uygun yatırımların önünü açmak istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.    Kendilerine yaptığı ziyaretlerden dolayı teşekkür eden Çiçek Mersan Mermer Sanayi sahibi Orhan Çiçek “Belediye Başkanımız gerçekten Burdur’a çok katkılarının olduğunu biliyorum. Örnek liderliği ile Burdur sevdalısı girişinden çıkışına kadar katkıları çok iyi ve bundan sonraki çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman şirketimizin ve sektörümüzün sorunları olduğu zaman ne zaman alo desek kapıları sonuna kadar açık bundan dolayı da şahsım ve sizler adına teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinizin bundan sonra sık sık olmasını beraberlik ilişkilerimizin devam etmesini istiyorum” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çiçek Mersan Mermer Sanayi Fabrikası çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Ercengiz, gerçekleştirdiği ziyarette bir araya geldiği fabrika çalışanlarının şikâyet ve taleplerini dinledi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çiçek Mersan Mermer Sanayi Fabrikası çalışanlarını ziyaret etti. Başkan Ercengiz, gerçekleştirdiği ziyarette bir araya geldiği fabrika çalışanlarının şikâyet ve taleplerini dinledi. 

 

Başkan Ercengiz yaptığı konuşmada “Bende sizlere öncelikle teşekkür ediyorum. Ne zaman ziyaretinize gelsem karavanınızdan yemek yiyebiliyoruz. Öncelikle biz bu memleketin insanıyız. Biz beraberiz elbette biz hizmetlerimizde eksiklerimiz olabilir zaman zaman istediklerimize ulaşamıyor olabiliriz ama amacımız bu kente en iyi hizmeti üretebilmektir. Seçimden önce gelmiştim seçimlerden sonrada ziyaret ederek hem teşekkür etmek hem de sizlerin beklentisi, talebi isteği var mı yok mu duyabilmek adına Organize Sanayi Bölgemizde esnaf arkadaşlarımızla sanayicimizi ve tüm Burdur’u dinlemeye gayret ediyoruz. Bizler sizin ayağınıza gelmeyi daha doğru buluyoruz. Bugün de hep birlikteyiz, Bugün bu işletme ne kadar çok yaşar ve büyürse o kadar vatandaşımızın evine ekmek gider kentimize katkı değer yaratır.  TOKİ ile 3 yıllık çalışmalarımız neticesinde Burdur Belediyesi olarak 9 bin metrekare araziden feragat ederek binaların yükselmesini sağladık. Ocak ayı sonu itibari ile bir terslik olmazsa öncelikle hak sahiplerinin kurasını çektirip, daha sonra ev sahibi olamayan değerli hemşehrilerimizin de ev sahibi olmasını istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

“Belediye Olarak Üretime Önem Veriyoruz”

 

Ülke genelinde yaşanan ekonomik sorunlara da değinen Başkan Ercengiz, “Burdur Belediyesi’nin ekonomik durumu da ülkenin ekonomik durumu ile paralel gidiyor. Bir takım gelir kayıplarımız var. Bu kayıpların temel nedeni ülkedeki ekonomik istikrarsızlık. Biz ekonomimizin düzeltilmesi için üretimden yanayız. Bu işletmelerin yaşatılmasından yanayız. Belediye olarak üretim yapıyoruz. Ürerimi çoğaltıp, tüketimi azaltıp elimizdeki değerleri büyütmeye çalışıyoruz. Hizmette eksiğimiz yok, söz verdiğimiz işleri birer birer yerine getiriyoruz.” Dedi. Yenileme çalışmaları tamamlanan Yeni Otogar ve Bedesten Çarşı hakkında da bilgi aktaran Başkan Ercengiz, “ Yaşlı Bakım Merkezi ve Kreşlerin çalışmalarını başlatmayı hedefliyoruz. Bir başka yatırımcıların, şehrimize yapılması planlanan tüm ihtiyaca uygun yatırımların önünü açmak istiyoruz.” İfadelerine yer verdi. 

 

Kendilerine yaptığı ziyaretlerden dolayı teşekkür eden Çiçek Mersan Mermer Sanayi sahibi Orhan Çiçek “Belediye Başkanımız gerçekten Burdur’a çok katkılarının olduğunu biliyorum. Örnek liderliği ile Burdur sevdalısı girişinden çıkışına kadar katkıları çok iyi ve bundan sonraki çalışmalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman şirketimizin ve sektörümüzün sorunları olduğu zaman ne zaman alo desek kapıları sonuna kadar açık bundan dolayı da şahsım ve sizler adına teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinizin bundan sonra sık sık olmasını beraberlik ilişkilerimizin devam etmesini istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.