YÜZDE YÜZ YERLİ ELEKTRİKLİ FORMULA ARACI GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Teknoloji 06.06.2022 - 15:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

YÜZDE YÜZ YERLİ ELEKTRİKLİ FORMULA ARACI GÖNÜLLERİ FETHETTİ

YÜZDE YÜZ YERLİ ELEKTRİKLİ FORMULA ARACI GÖNÜLLERİ FETHETTİ
Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başarılarını Türkiye’ye kazandırmaya ve adından söz ettirmeye devam ediyor.   Burdur Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde üretilen tamamen yerli Formula Yarış arabasının prototip tanıtımı 4006 TÜBİTAK Bilim Fuar’ında gerçekleştirildi.   Okul bahçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuar’ında çok sayıda projenin tanıtım standı kurulmasıyla beraber Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Rehberlik Öğretmeni Ali Osman Bektaş tarafından yüzde yüz yerli Formula aracının tanıtımı gerçekleştirildi.   Kurdele kesimi yapılarak açılışı gerçekleştirilen Formula aracı tüm katılımcılardan tam not aldı. HAAVK TECH ekibi tarafından tamamlanan elektrikli Formula aracı Türkiye’de ilk defa olmasıyla da kıvanç sebebi oldu. Okulun bahçesinde düzenlenen fuara Burdur Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Türk Eğitim Sen Burdur Şube Başkanı Orhan Akın ile beraber çok sayıda sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Muhabir: Muhittin ÖZÇELİK
YÜZDE YÜZ YERLİ ELEKTRİKLİ FORMULA ARACI GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi başarılarını Türkiye’ye kazandırmaya ve adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde üretilen tamamen yerli Formula Yarış arabasının prototip tanıtımı 4006 TÜBİTAK Bilim Fuar’ında gerçekleştirildi.

 

Okul bahçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuar’ında çok sayıda projenin tanıtım standı kurulmasıyla beraber Burdur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Rehberlik Öğretmeni Ali Osman Bektaş tarafından yüzde yüz yerli Formula aracının tanıtımı gerçekleştirildi.

 

Kurdele kesimi yapılarak açılışı gerçekleştirilen Formula aracı tüm katılımcılardan tam not aldı.

HAAVK TECH ekibi tarafından tamamlanan elektrikli Formula aracı Türkiye’de ilk defa olmasıyla da kıvanç sebebi oldu.

Okulun bahçesinde düzenlenen fuara Burdur Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, MHP İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Türk Eğitim Sen Burdur Şube Başkanı Orhan Akın ile beraber çok sayıda sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Muhittin ÖZÇELİK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.