YÜZ YÜZE EĞİTİM BUGÜN BAŞLIYOR

Eğitim 21.09.2020 - 09:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YÜZ YÜZE EĞİTİM BUGÜN BAŞLIYOR

Anaokulu ve ilkokul 1. sınıflar için yüz yüze eğitimin ilk dersi bugün başlıyor.
Anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerini kapsayan yüz yüze eğitim bugün itibariyle başladı. Uzun bir aradan sonra ilkokul ve 1. sınıf öğrencilerin yüz yüze eğitim yapacak olması veliler ve öğrenciler tarafından heyecan da uyandırdı.  Yüz yüze eğitimin başlamasından öğrenciler memnun da olsa koronavirüs kapsamında alınacak tedbirler veliler için merak ve kaygı konusu oldu.   OKULLARDA ALINAN TEDBİRLER NELER? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan yazılı açıklamada yüz yüze eğitim kapsamında alınan tedbirlerin bilgilendirmesi paylaşıldı.   Açıklamada, Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımızın sağlığı için okul bahçelerimize ve binalarımıza kimse alınamayacağı belirtildi.   Okullarda, öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek saygı duruşu ve İstiklal Marşı töreni dışında programın yapılmayacağı da ifade edildi.   Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okul binalarının girişleri ve içerisinde uygun yerlere kurallar, sosyal mesafe, maske kullanımı, el temizliği ve öğrencilerin hangi koşullarda okula gelmemesi gerektiğini açıklayan bilgilendirme afişleri asıldı.   COVID-19’dan sorumlu olarak, eğitim kurumları iş sağlığı ve güvenliği kurulları ve kurullardan sorumlu müdür yardımcısı görevlendirildi.   Okullarda temassız ateş ölçer, tek kullanımlık veya yıkanabilir bez maske, sıvı sabun ve el antiseptiği veya en az yüzde 70 alkol içeren kolonya bulundurulacak. Kullanılmış maskeler için kapaklı çöp kutuları temin edilirken, okulun girişinde ve içinde uygun yerlere maske kullanımını açıklayan posterler yerleştirildi.  
Anaokulu ve ilkokul 1. sınıflar için yüz yüze eğitimin ilk dersi bugün başlıyor.

Anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerini kapsayan yüz yüze eğitim bugün itibariyle başladı.

Uzun bir aradan sonra ilkokul ve 1. sınıf öğrencilerin yüz yüze eğitim yapacak olması veliler ve öğrenciler tarafından heyecan da uyandırdı. 

Yüz yüze eğitimin başlamasından öğrenciler memnun da olsa koronavirüs kapsamında alınacak tedbirler veliler için merak ve kaygı konusu oldu.

 

OKULLARDA ALINAN TEDBİRLER NELER?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan yazılı açıklamada yüz yüze eğitim kapsamında alınan tedbirlerin bilgilendirmesi paylaşıldı.

 

Açıklamada, Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm çalışanlarımızın sağlığı için okul bahçelerimize ve binalarımıza kimse alınamayacağı belirtildi.

 

Okullarda, öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek saygı duruşu ve İstiklal Marşı töreni dışında programın yapılmayacağı da ifade edildi.

 

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okul binalarının girişleri ve içerisinde uygun yerlere kurallar, sosyal mesafe, maske kullanımı, el temizliği ve öğrencilerin hangi koşullarda okula gelmemesi gerektiğini açıklayan bilgilendirme afişleri asıldı.

 

COVID-19’dan sorumlu olarak, eğitim kurumları iş sağlığı ve güvenliği kurulları ve kurullardan sorumlu müdür yardımcısı görevlendirildi.

 

Okullarda temassız ateş ölçer, tek kullanımlık veya yıkanabilir bez maske, sıvı sabun ve el antiseptiği veya en az yüzde 70 alkol içeren kolonya bulundurulacak. Kullanılmış maskeler için kapaklı çöp kutuları temin edilirken, okulun girişinde ve içinde uygun yerlere maske kullanımını açıklayan posterler yerleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.