YUNANİSTAN BAŞBAKANI MİÇOTAKİS YİNE TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALDI

Dünya 06.07.2022 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

YUNANİSTAN BAŞBAKANI MİÇOTAKİS YİNE TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALDI

Yunanistan Başbakanı Miçotakis yine Türkiye'yi hedef aldı! 'Müsamaha gösterilmeyecek'
Türkiye ve Yunanistan arasındaki gerilim giderek artıyor. Yunanistan Başbakanı Kriyakos Miçotakis, geçtiğimiz aylarda ABD Kongresi'nde kullandığı ifadelerle gerilimin fitilini ateşlerken bu sefer de Avrupa Parlamentosu'nda yaptığı bir konuşmayla Türkiye'yi hedef aldı. "MÜSAMAHA GÖSTERİLMEYECEK" Miçotakis, Avrupa Birliği'nin sorunları önleme ve sorun çıkaranları engelleme yükümlülüğüne sahip olduğunu söylerken. Yunan basını bu açıklamayı 'Türkiye'ye üstü kapalı gönderme' olarak yorumladı. Miçotakis, Türkiye'yi hedef alan açıklamasında "Yunanistan, egemenliğine ve toprak bütünlüğüne yönelik herhangi bir tehdide müsamaha göstermeyecektir" ifadelerini kullandı.    
Yunanistan Başbakanı Miçotakis yine Türkiye'yi hedef aldı! 'Müsamaha gösterilmeyecek'

Türkiye ve Yunanistan arasındaki gerilim giderek artıyor. Yunanistan Başbakanı Kriyakos Miçotakis, geçtiğimiz aylarda ABD Kongresi'nde kullandığı ifadelerle gerilimin fitilini ateşlerken bu sefer de Avrupa Parlamentosu'nda yaptığı bir konuşmayla Türkiye'yi hedef aldı.

"MÜSAMAHA GÖSTERİLMEYECEK"

Miçotakis, Avrupa Birliği'nin sorunları önleme ve sorun çıkaranları engelleme yükümlülüğüne sahip olduğunu söylerken. Yunan basını bu açıklamayı 'Türkiye'ye üstü kapalı gönderme' olarak yorumladı. Miçotakis, Türkiye'yi hedef alan açıklamasında "Yunanistan, egemenliğine ve toprak bütünlüğüne yönelik herhangi bir tehdide müsamaha göstermeyecektir" ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.