YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

Gündem 18.09.2021 - 09:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yılmaz Korkmaz ve Parti Yönetimi Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.     Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan öncülüğünde kurulan ve teşkilatlanma çalışmalarına ülke genelinde devam eden Yeniden Refah Partisi Burdur Kurucu İl Yönetimi, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.   Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar ve yapacak olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundu. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yılmaz da Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
YENİDEN REFAH PARTİSİNDEN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yılmaz Korkmaz ve Parti Yönetimi Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

 

 

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan öncülüğünde kurulan ve teşkilatlanma çalışmalarına ülke genelinde devam eden Yeniden Refah Partisi Burdur Kurucu İl Yönetimi, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

 

Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan Ercengiz, Burdur Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar ve yapacak olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Yılmaz da Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.