YAPTIĞI HAREKET SONRASI İNSALIK YEŞERDİ

Yaşam 26.12.2020 - 09:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

YAPTIĞI HAREKET SONRASI İNSALIK YEŞERDİ

Bulduğu büyük miktardaki parayı polise teslim ederek insanlığın ölmediğini bir kez daha gösterilmesine vesile oldu….
Burdur’da kafe sahibi Gürkan Koramaz yolda bulduğu 15 bin lirayı sahibine ulaştırdı.   Burdur merkezde kafe işletmeciliği yapan Gürkan Koramaz (40) paket servisi için gittiği Şeker Meydanı’nda yerde deste halinde bir miktar para buldu. Parayı işyerine getiren Koramaz parayı saydığında 75 adet 200 liralık banknot olduğunu gördü ve polisi aradı.   Koramaz’ın işyerine gelen Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekipleri tutanak tutarak parayı teslim alırken Emniyet haber merkezinden para düşüren şahsın evine yakın olan Çocuk Şube Müdürlüğü’ne giderek müracaatta bulunduğu bilgisi geldi. Ekiplerle birlikte Çocuk Şube Müdürlüğü’ne giden Koramaz parayı düşüren emekli öğretmen Ali Nergiz (77)’e parayı polisler eşliğinde tutanak karşılığı teslim etti.   Bankadan çektiği 20 bin lirayı gömleğinin içine koyduğunu söyleyen Nergiz “parayı bankadan çektim. Isparta’daki oğluma gönderecektim. Düştüğünü farkedince polise müracaat ettim. Parayı bulan kardeşimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Nergiz daha sonra polis otomobili ile evine götürüldü.  
Bulduğu büyük miktardaki parayı polise teslim ederek insanlığın ölmediğini bir kez daha gösterilmesine vesile oldu….

Burdur’da kafe sahibi Gürkan Koramaz yolda bulduğu 15 bin lirayı sahibine ulaştırdı.

 

Burdur merkezde kafe işletmeciliği yapan Gürkan Koramaz (40) paket servisi için gittiği Şeker Meydanı’nda yerde deste halinde bir miktar para buldu. Parayı işyerine getiren Koramaz parayı saydığında 75 adet 200 liralık banknot olduğunu gördü ve polisi aradı.

 

Koramaz’ın işyerine gelen Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yunus ekipleri tutanak tutarak parayı teslim alırken Emniyet haber merkezinden para düşüren şahsın evine yakın olan Çocuk Şube Müdürlüğü’ne giderek müracaatta bulunduğu bilgisi geldi.

Ekiplerle birlikte Çocuk Şube Müdürlüğü’ne giden Koramaz parayı düşüren emekli öğretmen Ali Nergiz (77)’e parayı polisler eşliğinde tutanak karşılığı teslim etti.

 

Bankadan çektiği 20 bin lirayı gömleğinin içine koyduğunu söyleyen Nergiz “parayı bankadan çektim. Isparta’daki oğluma gönderecektim. Düştüğünü farkedince polise müracaat ettim. Parayı bulan kardeşimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Nergiz daha sonra polis otomobili ile evine götürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.