Yangın Kardaş Çiftini Evlerinde Yakaladı

Gündem 29.07.2021 - 15:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Yangın Kardaş Çiftini Evlerinde Yakaladı

Manavgat'taki Yangın Kardaş Çiftini Evlerinde Yakaladı
Manavgat’ın Saraçlı Mahallesi’nde Kardaş çifti evlerinde ölü bulundu Saraçlı Mahallesi Deli oğlanlı Mevkiinde ikamet eden Osman ve Şehri Kardaş çifti evlerinde yanarak yaşamlarını yitirdi. Hayvancılıkla geçimlerini sağlayan 3 çocuklu karı kocanın cansız bedenlerini çocukları buldu. Yangında yaşamını yitiren Kardaş çiftinin 20’nin üzerinde koyununun 1 inek ve buzağısının telef olduğu bildirildi. Dün gece 02.00 sıralarında anne babasının kendilerini aradığını ve evin etrafını alevlerin sardığın söylediklerini belirten Deniz Kardaş "köye geldiğimizde annem ve babam evin dışında değildi. İçeri girdiğimizde cansız bedenleriyle karşılaştık" dedi. Kardaş çiftinin cenazeleri adli tabip ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Manavgat'taki Yangın Kardaş Çiftini Evlerinde Yakaladı

Manavgat’ın Saraçlı Mahallesi’nde Kardaş çifti evlerinde ölü bulundu
Saraçlı Mahallesi Deli oğlanlı Mevkiinde ikamet eden Osman ve Şehri Kardaş çifti evlerinde yanarak yaşamlarını yitirdi.
Hayvancılıkla geçimlerini sağlayan 3 çocuklu karı kocanın cansız bedenlerini çocukları buldu.
Yangında yaşamını yitiren Kardaş çiftinin 20’nin üzerinde koyununun 1 inek ve buzağısının telef olduğu bildirildi.
Dün gece 02.00 sıralarında anne babasının kendilerini aradığını ve evin etrafını alevlerin sardığın söylediklerini belirten Deniz Kardaş "köye geldiğimizde annem ve babam evin dışında değildi. İçeri girdiğimizde cansız bedenleriyle karşılaştık" dedi.
Kardaş çiftinin cenazeleri adli tabip ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.