Yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen kişi kurtarıldı

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 04.09.2021 - 09:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

Yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen kişi kurtarıldı

Yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen kişi kurtarıldı
Alanya ilçesinde yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen kişi, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı. Alınan bilgiye göre, Yassı Tepe mevkisinde yamaç paraşütüyle atlayan Ersin Cömert, kısa süre sonra kayalıklara düştü. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye AKUT, UMKE, itfaiye, polis, sağlık ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik Bot Komutanlığına bağlı helikopterle bölgeden alınarak Kestel Mahallesi’ndeki piste götürülen Cömert, ilk müdahalenin ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen kişi kurtarıldı

Alanya ilçesinde yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen kişi, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Yassı Tepe mevkisinde yamaç paraşütüyle atlayan Ersin Cömert, kısa süre sonra kayalıklara düştü.

Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye AKUT, UMKE, itfaiye, polis, sağlık ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.

Sahil Güvenlik Bot Komutanlığına bağlı helikopterle bölgeden alınarak Kestel Mahallesi’ndeki piste götürülen Cömert, ilk müdahalenin ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.