VALİ ARSLANTAŞ’TAN KIZILKAYA BELDESİNE ZİYARET

Gündem 20.04.2021 - 15:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ’TAN KIZILKAYA BELDESİNE ZİYARET

Vali Arslantaş'tan Kızılkaya Beldesine Ziyaret...
Burdur Valisi Ali Arslantaş Kızılkaya Beldesine ziyarette bulundu.     İlk olarak Kızılkaya Belediyesini ziyaret eden Vali Arslantaş Belediye Başkanı İlkay Güngörle makamında bir süre görüşerek Beldede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ziyaretinin devamında ise Belde merkezinde bir dizi incelemede bulunan Sanayi sitesinde esnaf ziyaretinde bulunan Vali Arslantaş Pazar Yeri ve Şehidimiz Muhittin Talha Çalışkanın adının verildiği Belediye Lojmanları çevre düzenleme çalışmalarını inceleyerek Başkan Güngör’den bilgiler aldı. Sanayi sitesinde ziyaret ettiği esnaflarla sohbet eden Vali Arslantaş hayırlı Ramazanlar dilediği esnaflara bereketli kazançlar diledi.            
Vali Arslantaş'tan Kızılkaya Beldesine Ziyaret...

Burdur Valisi Ali Arslantaş Kızılkaya Beldesine ziyarette bulundu.

 

 

İlk olarak Kızılkaya Belediyesini ziyaret eden Vali Arslantaş Belediye Başkanı İlkay Güngörle makamında bir süre görüşerek Beldede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Ziyaretinin devamında ise Belde merkezinde bir dizi incelemede bulunan Sanayi sitesinde esnaf ziyaretinde bulunan Vali Arslantaş Pazar Yeri ve Şehidimiz Muhittin Talha Çalışkanın adının verildiği Belediye Lojmanları çevre düzenleme çalışmalarını inceleyerek Başkan Güngör’den bilgiler aldı.

Sanayi sitesinde ziyaret ettiği esnaflarla sohbet eden Vali Arslantaş hayırlı Ramazanlar dilediği esnaflara bereketli kazançlar diledi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.