VALİ ARSLANTAŞ SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE SAHUR YAPTI

Gündem 12.05.2021 - 13:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE SAHUR YAPTI

VALİ ARSLANTAŞ SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE SAHUR YAPTI
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bayram öncesi Ramazan ayının son gününde Burdur Devlet Hastanesinde sağlık çalışanları ile sahur yaptı.   Ramazan ayının son sahurunda bir araya geldiği Sağlık çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Vali Arslantaş, pandemi sürecinde gösterdikleri üstün gayret ve özverileri dolayısıyla ayrıca teşekkür etti. Sohbet sırasında  Ramazan süresince saat 24.00'e kadar uygulanan aşılama süreci ile ilgilide bilgiler alan Vali Arslantaş, Ramazan Bayramlarını kutladığı tüm çalışanlara sağlık içerisinde mutlu huzurlu bayramlar diledi.  
VALİ ARSLANTAŞ SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE SAHUR YAPTI

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bayram öncesi Ramazan ayının son gününde Burdur Devlet Hastanesinde sağlık çalışanları ile sahur yaptı.
 

Ramazan ayının son sahurunda bir araya geldiği Sağlık çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Vali Arslantaş, pandemi sürecinde gösterdikleri üstün gayret ve özverileri dolayısıyla ayrıca teşekkür etti.

Sohbet sırasında  Ramazan süresince saat 24.00'e kadar uygulanan aşılama süreci ile ilgilide bilgiler alan Vali Arslantaş, Ramazan Bayramlarını kutladığı tüm çalışanlara sağlık içerisinde mutlu huzurlu bayramlar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.