VALİ ARSLANTAŞ NİYAZLAR KÖYÜNDE AŞURE PROGRAMINA KATILDI

Gündem 22.08.2021 - 12:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

VALİ ARSLANTAŞ NİYAZLAR KÖYÜNDE AŞURE PROGRAMINA KATILDI

VALİ ARSLANTAŞ NİYAZLAR KÖYÜNDE AŞURE PROGRAMINA KATILDI
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Yeşilova İlçesine bağlı Niyazlar Köyü'nde Muharrem ayı münasebetiyle düzenlenen Aşure programına katıldı.     Her yıl geleneksel olarak düzenlenen program Niyazi Baba Kültür ve Tanıtma Derneği Başkanı Hulki Aytar'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Bu konuşmanın ardından Alevi Dedesi Halil İbrahim Yılmaz, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Yeşilova Kaymakamı İsmail Alsancak, Burdur Milletvekili Sayın Mehmet Göker ve Vali Arslantaş konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından ikram ve dua edilerek, Niyazi Baba türbesi ve cem evinin  ziyaret edilmesi  ile program sona erdi.      
VALİ ARSLANTAŞ NİYAZLAR KÖYÜNDE AŞURE PROGRAMINA KATILDI

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Yeşilova İlçesine bağlı Niyazlar Köyü'nde Muharrem ayı münasebetiyle düzenlenen Aşure programına katıldı.
 

 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen program Niyazi Baba Kültür ve Tanıtma Derneği Başkanı Hulki Aytar'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı.

Bu konuşmanın ardından Alevi Dedesi Halil İbrahim Yılmaz, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Yeşilova Kaymakamı İsmail Alsancak, Burdur Milletvekili Sayın Mehmet Göker ve Vali Arslantaş konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından ikram ve dua edilerek, Niyazi Baba türbesi ve cem evinin  ziyaret edilmesi  ile program sona erdi.

 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.