VALİ ARSLANTAŞ KAYMAKAM OKATAN'IN DÜĞÜNÜNE KATILDI

Gündem 25.09.2021 - 15:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

VALİ ARSLANTAŞ KAYMAKAM OKATAN'IN DÜĞÜNÜNE KATILDI

VALİ ARSLANTAŞ, ÇAVDIR İLÇESİNDE KAYMAKAM OKATAN'IN DÜĞÜNÜNE KATILDI ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Çavdır İlçesinde Rize İyidere Kaymakamı Hasan Musab Okatan''ın düğününe katıldı.       Çavdırlı olan Kaymakam Okatan'ı mutlu gününde yalnız bırakmayan Vali Arsantaş, düğün öncesinde Çavdır Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan'la birlikte İlçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.   Ziyaret ettiği esnaflarla bir süre sohbet eden Vali Arslantaş, işleriyle ilgili bilgi alarak, herhangi bir sıkıntı ve talepleri olup olmadığını sordu.     Esnaflar ziyareti dolayısıyla Vali Arslantaş, memnuniyetlerini ifade ettiler.   Esnaf ziyaretinin ardından İyidere Kaymakamı Okatan''ın düğününe katılan Vali Arslantaş, kendisini ve ailesi tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  
VALİ ARSLANTAŞ, ÇAVDIR İLÇESİNDE KAYMAKAM OKATAN'IN DÜĞÜNÜNE KATILDI ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Çavdır İlçesinde Rize İyidere Kaymakamı Hasan Musab Okatan''ın düğününe katıldı.
 
 
 
Çavdırlı olan Kaymakam Okatan'ı mutlu gününde yalnız bırakmayan Vali Arsantaş, düğün öncesinde Çavdır Kaymakamı Mustafa Nevzat Mercan'la birlikte İlçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundu.
 
Ziyaret ettiği esnaflarla bir süre sohbet eden Vali Arslantaş, işleriyle ilgili bilgi alarak, herhangi bir sıkıntı ve talepleri olup olmadığını sordu.
 
 
Esnaflar ziyareti dolayısıyla Vali Arslantaş, memnuniyetlerini ifade ettiler.
 
Esnaf ziyaretinin ardından İyidere Kaymakamı Okatan''ın düğününe katılan Vali Arslantaş, kendisini ve ailesi tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.