VALİ ARSLANTAŞ BULUNAN ÇOCUĞUN AİLESİNİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Gündem 04.05.2021 - 15:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ BULUNAN ÇOCUĞUN AİLESİNİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

VALİ ARSLANTAŞ BULUNAN ÇOCUĞUN AİLESİNİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 10 yaşındaki çocuğumuzun bulunmasının ardından Altınyayla İlçesi’ne geçerek çocuklarına kavuşan ailenin mutluluğunu paylaştı, arama çalışmalarına katılan ekiplerin temsilcileriyle bir araya gelerek, gösterdikleri gayret dolayısıyla teşekkür etti.   2 Mayıs Pazar Günü Altınyayla İlçesine bağlı Asmabağ Köyü'nde ailesi ile birlikte gittiği tarlada kaybolan 10 yaşındaki çocuğumuz, arama çalışmaları sonunda, kaybolduğu yere kuş uçuşu 5 km mesafede, 46 saat sonra ormanlık alanda sağ olarak bulundu. Arama çalışmalarının başlandığı ilk andan itibaren yürütülen çalışmaları yakından takip eden Vali Arslantaş, bizzat bölgeye giderek çocuğun ailesine moral vermiş, arama çalışmaları ile ilgili yerinde bilgi almıştı. Bugün de Çocuğumuzun bulunmasının ardından, Altınyayla’ya hareket eden Vali Arslantaş, Kaymakamlıkta çocuğun babası ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti, mutluluğunu paylaştı. Genel Sağlık durumu iyi olan, tedbir amaçlı olarak Gölhisar Devlet Hastanesinde gözetim altında tutulan çocuğumuzun, ilk andan itibaren bulunacağına olan inancımızı kaybetmedikleri belirten Vali Arslantaş, aralıksız bir şekilde yürütülen arama çalışmalarına katılan personelimiz ve destek veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür etti. Yakın ilgi alakası dolayısıyla Vali Arslantaş’a teşekkür eden Çocuğumuzun babası da Devletimize, ilgili kurumlarına arama çalışmalarına katılan bütün herkese teşekkür etti.
VALİ ARSLANTAŞ BULUNAN ÇOCUĞUN AİLESİNİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 10 yaşındaki çocuğumuzun bulunmasının ardından Altınyayla İlçesi’ne geçerek çocuklarına kavuşan ailenin mutluluğunu paylaştı, arama çalışmalarına katılan ekiplerin temsilcileriyle bir araya gelerek, gösterdikleri gayret dolayısıyla teşekkür etti.

 

2 Mayıs Pazar Günü Altınyayla İlçesine bağlı Asmabağ Köyü'nde ailesi ile birlikte gittiği tarlada kaybolan 10 yaşındaki çocuğumuz, arama çalışmaları sonunda, kaybolduğu yere kuş uçuşu 5 km mesafede, 46 saat sonra ormanlık alanda sağ olarak bulundu. Arama çalışmalarının başlandığı ilk andan itibaren yürütülen çalışmaları yakından takip eden Vali Arslantaş, bizzat bölgeye giderek çocuğun ailesine moral vermiş, arama çalışmaları ile ilgili yerinde bilgi almıştı. Bugün de Çocuğumuzun bulunmasının ardından, Altınyayla’ya hareket eden Vali Arslantaş, Kaymakamlıkta çocuğun babası ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti, mutluluğunu paylaştı. Genel Sağlık durumu iyi olan, tedbir amaçlı olarak Gölhisar Devlet Hastanesinde gözetim altında tutulan çocuğumuzun, ilk andan itibaren bulunacağına olan inancımızı kaybetmedikleri belirten Vali Arslantaş, aralıksız bir şekilde yürütülen arama çalışmalarına katılan personelimiz ve destek veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür etti. Yakın ilgi alakası dolayısıyla Vali Arslantaş’a teşekkür eden Çocuğumuzun babası da Devletimize, ilgili kurumlarına arama çalışmalarına katılan bütün herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.