VALİ ARSLANTAŞ BUCAK'TA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem 02.09.2021 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

VALİ ARSLANTAŞ BUCAK'TA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ ARSLANTAŞ BUCAK'TA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Burdur Valisi Ali Arslantaş, muhtar toplantıları kapsamında Bucak ve Çeltikçi ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.     Programına Bucak İlçesi ile başlayan Vali Arslantaş, İlçeye bağlı mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı. İl- İlçe kurum yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Kaymakam Erol Tanrıkulu'nun sunumlarının ardından Belde Belediye Başkanları ve İl Müdürleri tarafından görev alanlarını kapsayan çalışmalarla ilgili sunumlar yapıldı. Yapılan her sunumun ardından Mahalle ve Köy Muhtarları söz alarak, talepleri ve karşılaştıkları sorunları dile getirdiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan toplantının başında sunumlar öncesinde kısa bir konuşma yapan Vali Arslantaş, burada yaptığı konuşmada; “Bucak’ta neler eksik yapılıyor, neler yolunda ve iyi yapılıyor, eksik yapılamayan konular var mı, talepleri, sorunları yerinde dinlemek, sıkıntıları yerinde tespit etmek, bunları değerlendirip masaya yatırmak için bir araya geldik. İlgili kurum müdürleri sunumlarını yapacak, sonrasında o kurumun çalışmaları ile ilgili değerlendirme yapacağız. Tüm muhtarlarımızdan her sunumun ardından söz alarak ilgili kurumla ilgili eksik gördükleri konuyu, talep ve isteklerini dile getirmelerini istiyorum. Amacımız İlçelerimizde kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından yürütülen hizmetlerin en iyi şekilde yürütülmesi, varsa sıkıntılar, talepler dile getirilerek birinci ağızdan dinlenilerek, giderilmesidir." dedi. Toplantılara Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık eşlik ettiler. Kaymakamlık, Belediye, Güvenlik birimleri, Belde Belediyeleri, İl Özel İdaresi, sağlık, eğitim, tarım ve orman, gençlik ve spor, çevre ve şehircilik, aile ve sosyal politikalar, elektrik, Telekom, çalışma ve iş kurumu, AFAD yöneticileri tarafından Bucak İlçesindeki hizmetleri ile ilgili hazuruna sunumlar yapıldı. Her sunumun ardından Vali Arslantaş tarafından talep ve isteklerini dile getirmek isteyen Muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine söz verilerek, dilek ve temennilerin dile getirilmesi ile toplantı sona erdi.  
VALİ ARSLANTAŞ BUCAK'TA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, muhtar toplantıları kapsamında Bucak ve Çeltikçi ilçelerine ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

Programına Bucak İlçesi ile başlayan Vali Arslantaş, İlçeye bağlı mahalle ve köy muhtarları ile toplantı yaptı.

İl- İlçe kurum yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Kaymakam Erol Tanrıkulu'nun sunumlarının ardından Belde Belediye Başkanları ve İl Müdürleri tarafından görev alanlarını kapsayan çalışmalarla ilgili sunumlar yapıldı.

Yapılan her sunumun ardından Mahalle ve Köy Muhtarları söz alarak, talepleri ve karşılaştıkları sorunları dile getirdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan toplantının başında sunumlar öncesinde kısa bir konuşma yapan Vali Arslantaş, burada yaptığı konuşmada;

“Bucak’ta neler eksik yapılıyor, neler yolunda ve iyi yapılıyor, eksik yapılamayan konular var mı, talepleri, sorunları yerinde dinlemek, sıkıntıları yerinde tespit etmek, bunları değerlendirip masaya yatırmak için bir araya geldik. İlgili kurum müdürleri sunumlarını yapacak, sonrasında o kurumun çalışmaları ile ilgili değerlendirme yapacağız. Tüm muhtarlarımızdan her sunumun ardından söz alarak ilgili kurumla ilgili eksik gördükleri konuyu, talep ve isteklerini dile getirmelerini istiyorum. Amacımız İlçelerimizde kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından yürütülen hizmetlerin en iyi şekilde yürütülmesi, varsa sıkıntılar, talepler dile getirilerek birinci ağızdan dinlenilerek, giderilmesidir." dedi.

Toplantılara Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık eşlik ettiler.

Kaymakamlık, Belediye, Güvenlik birimleri, Belde Belediyeleri, İl Özel İdaresi, sağlık, eğitim, tarım ve orman, gençlik ve spor, çevre ve şehircilik, aile ve sosyal politikalar, elektrik, Telekom, çalışma ve iş kurumu, AFAD yöneticileri tarafından Bucak İlçesindeki hizmetleri ile ilgili hazuruna sunumlar yapıldı.

Her sunumun ardından Vali Arslantaş tarafından talep ve isteklerini dile getirmek isteyen Muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine söz verilerek, dilek ve temennilerin dile getirilmesi ile toplantı sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.