VALİ ARSLANTAŞ’A TEPKİ

Gündem 15.07.2022 - 09:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

VALİ ARSLANTAŞ’A TEPKİ

VALİ ARSLANTAŞ’A TEPKİ
Burdur halkından Vali Ali Arslantaş’a büyük tepki. Burdur Belediyesinin bir senedir devam Cumhuriyet Meydanı çalışmaları sonucunda kente kazandırmış olduğu Meydan düzenlemesini sonucu her yıl yolların araç trafiğine kapatılmasına bir çözüm olarak görülmüş iken şu anda 15 Temmuz Şehitleri Anma programları sebebiyle tekrar kapatılmasına Burdur halkından ve esnafından Vali Arslantaş’a tepki geldi. 15 Temmuz FETÖ Terör Örgütünün darbe kalkışmasından sonra her yıl düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri anma programlarından dolayı Cumhuriyet Meydanında bulunan yolun araç trafiğine kapatılmasına Burdur halkından büyük tepki geldi. 6 senedir yapılan Şehitleri Anma programında vatandaşların yoğun katılım göstermesinin yanı sıra FETÖ sempatizanların ilk 2 seneden sonra 15 Temmuz Şehitleri Anma programına katılım göstermemesi dikkat çekmektedir. İlk 2 yıl FETÖ sempatizanlarının da FETÖ’nün karşındayız sözleri ile Şehitleri anma programına katılması ancak asıl sebeplerinin korku ve deşifre olmak istememesi geçen süreçte ise deşifre olmaktan korkmayarak artık programlara katılım göstermemesi diğer bilgiler arasında bulunmaktadır.
VALİ ARSLANTAŞ’A TEPKİ

Burdur halkından Vali Ali Arslantaş’a büyük tepki.

Burdur Belediyesinin bir senedir devam Cumhuriyet Meydanı çalışmaları sonucunda kente kazandırmış olduğu Meydan düzenlemesini sonucu her yıl yolların araç trafiğine kapatılmasına bir çözüm olarak görülmüş iken şu anda 15 Temmuz Şehitleri Anma programları sebebiyle tekrar kapatılmasına Burdur halkından ve esnafından Vali Arslantaş’a tepki geldi.

15 Temmuz FETÖ Terör Örgütünün darbe kalkışmasından sonra her yıl düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri anma programlarından dolayı Cumhuriyet Meydanında bulunan yolun araç trafiğine kapatılmasına Burdur halkından büyük tepki geldi. 6 senedir yapılan Şehitleri Anma programında vatandaşların yoğun katılım göstermesinin yanı sıra FETÖ sempatizanların ilk 2 seneden sonra 15 Temmuz Şehitleri Anma programına katılım göstermemesi dikkat çekmektedir.

İlk 2 yıl FETÖ sempatizanlarının da FETÖ’nün karşındayız sözleri ile Şehitleri anma programına katılması ancak asıl sebeplerinin korku ve deşifre olmak istememesi geçen süreçte ise deşifre olmaktan korkmayarak artık programlara katılım göstermemesi diğer bilgiler arasında bulunmaktadır.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.