VALİ ARSLANTAŞ 2’NCİ OSB'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Gündem 05.08.2021 - 13:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

VALİ ARSLANTAŞ 2’NCİ OSB'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ ARSLANTAŞ 2’NCİ OSB'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Burdur Valisi Ali Arslantaş, 2. Organize Sanayi Bölgesinde bir dizi incelemede bulundu.     İnşaatı tamamlanan fabrikaların bir bir faaliyete başladığı 2. OSB'de bölgeyi gezen Vali Arslantaş, yapımına başlanan Gürok Doğal Mineralli Su Dolum Tesisi inşaat alanı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekleri ile yapılacak İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) İnşaatı ve deneme üretimlerine başlayan Antalya Mermer Fabrikası'nda incelemede bulundu. Mart ayında düzenlenen törenle temeli atılan, GÜROK Şirketine ait fabrika inşaat alanını gezen Vali Arslantaş devam eden çalışmaları yerinde gördü.   Ayrıca mevcut yatırımcıların daha yüksek verim ile üretim yapabilmesi ve yeni girişimcilerin iş kurmalarının desteklenmesini sağlayarak, yatırımcıların ilimize çekilmesi amacıyla BAKA öncülüğünde hazırlanarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan 2. OSB İş Geliştirme Merkezi İnşaat alanında devam eden çevre düzenleme ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgi aldı. İncelemeleri sırasında fabrika inşaatı tamamlanarak deneme üretimlerine başlanan bölgenin en büyük Mermer Fabrikasını da gezen Vali Arslantaş, Antalya Mermer Fabrikasının sahibi iş insanı Emin Gülmez'den deneme üretimiyle ilgili bilgi aldı.   Vali Arslantaş'a incelemeleri sırasında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik eşlik etti.
VALİ ARSLANTAŞ 2’NCİ OSB'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Burdur Valisi Ali Arslantaş, 2. Organize Sanayi Bölgesinde bir dizi incelemede bulundu.
 

 

İnşaatı tamamlanan fabrikaların bir bir faaliyete başladığı 2. OSB'de bölgeyi gezen Vali Arslantaş, yapımına başlanan Gürok Doğal Mineralli Su Dolum Tesisi inşaat alanı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı destekleri ile yapılacak İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) İnşaatı ve deneme üretimlerine başlayan Antalya Mermer Fabrikası'nda incelemede bulundu.

Mart ayında düzenlenen törenle temeli atılan, GÜROK Şirketine ait fabrika inşaat alanını gezen Vali Arslantaş devam eden çalışmaları yerinde gördü.
 

Ayrıca mevcut yatırımcıların daha yüksek verim ile üretim yapabilmesi ve yeni girişimcilerin iş kurmalarının desteklenmesini sağlayarak, yatırımcıların ilimize çekilmesi amacıyla BAKA öncülüğünde hazırlanarak, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan 2. OSB İş Geliştirme Merkezi İnşaat alanında devam eden çevre düzenleme ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İncelemeleri sırasında fabrika inşaatı tamamlanarak deneme üretimlerine başlanan bölgenin en büyük Mermer Fabrikasını da gezen Vali Arslantaş, Antalya Mermer Fabrikasının sahibi iş insanı Emin Gülmez'den deneme üretimiyle ilgili bilgi aldı.

 



Vali Arslantaş'a incelemeleri sırasında Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.