UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK OPERASYONDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 09.10.2021 - 09:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK OPERASYONDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK OPERASYONDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI
Isparta'da uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik düzenlenen 3 ayrı operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden biri tutuklandı.     İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Fatih, Bağlar ve Modernevler Mahallesi'nde apart daire olarak kullanılan üç ayrı adrese operasyon düzenledi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.   Adreslerde yapılan aramalarda, 1 ruhsatsız tabanca, 3 fişek ve şarjör, 35 parça halinde 328 kullanımlık halisinojen, 4,8 gram uyarıcı narkotik madde, 17 tablet sentetik ecza, 1,1 gram kenevir tohumu, çok sayıda uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan aparat ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen B.S.T, "Uyuşturucu madde ticareti yapma" suçundan tutuklandı, diğer şüpheliler hakkında ise "Uyuşturucu madde kullanma" suçundan adli işlem başlatıldı.  
UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK OPERASYONDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Isparta'da uyuşturucu ve uyarıcı madde satıcılarına yönelik düzenlenen 3 ayrı operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden biri tutuklandı.

 

 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Fatih, Bağlar ve Modernevler Mahallesi'nde apart daire olarak kullanılan üç ayrı adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

 

Adreslerde yapılan aramalarda, 1 ruhsatsız tabanca, 3 fişek ve şarjör, 35 parça halinde 328 kullanımlık halisinojen, 4,8 gram uyarıcı narkotik madde, 17 tablet sentetik ecza, 1,1 gram kenevir tohumu, çok sayıda uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan aparat ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen B.S.T, "Uyuşturucu madde ticareti yapma" suçundan tutuklandı, diğer şüpheliler hakkında ise "Uyuşturucu madde kullanma" suçundan adli işlem başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.