ÜRETKEN BAŞKAN ÜMİT ALAGÖZ İLÇEDE ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Gündem 05.05.2021 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÜRETKEN BAŞKAN ÜMİT ALAGÖZ İLÇEDE ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

ÜRETKEN BAŞKAN ÜMİT ALAGÖZ İLÇEDE ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ
Üreten Tefenni'de çalışmalar son hız sürüyor.    Burdur'un Tefenni ilçesinde projelerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına tamamlanması planlanıyor.   Başkan Alagöz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ''19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında açılışlarını yapmayı planladığımız projelerimizi tamamlamak için çalışmalarımız son hızla devam etmekte. Tam kapanma sürecinde sevdası uğruna mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan çok kıymetli Belediye Personelime bir kez daha teşekkür ediyor, yapmakta olduğumuz çalışmaların siz saygıdeğer hemşerilerimize, #Tefenni'mize, #Burdur'umuza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum.'' dedi.      
ÜRETKEN BAŞKAN ÜMİT ALAGÖZ İLÇEDE ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Üreten Tefenni'de çalışmalar son hız sürüyor. 

 

Burdur'un Tefenni ilçesinde projelerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına tamamlanması planlanıyor.

 

Başkan Alagöz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ''19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında açılışlarını yapmayı planladığımız projelerimizi tamamlamak için çalışmalarımız son hızla devam etmekte. Tam kapanma sürecinde sevdası uğruna mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan çok kıymetli Belediye Personelime bir kez daha teşekkür ediyor, yapmakta olduğumuz çalışmaların siz saygıdeğer hemşerilerimize, #Tefenni'mize, #Burdur'umuza, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum.'' dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.