ÜNLÜ İŞ ADAMI BAKİ VAROL İÇİN KAN VERME KUYRUĞU

Gündem 07.10.2021 - 16:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ÜNLÜ İŞ ADAMI BAKİ VAROL İÇİN KAN VERME KUYRUĞU

ÜNLÜ İŞ ADAMI BAKİ VAROL İÇİN KAN VERME KUYRUĞU
Burdurun tanınmış iş adamlarından Baki Varol için sevenleri kan verme kuyruğu oluşturdu.   Antalya, Akdeniz üniversitesi Hastanesinde yarın organ nakli olacak olan Baki Varol için MHP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile beraber Varollar şirketinde çalışan çok sayıda personel ve sevenleri kan vermek için Burdur meydanında Kızılay’a ait kan verme çadırına gelerek kan verdiler.   MHP İl Başkanı Sayın Hikmet Ökte yaptığı açıklamada, “Baki Varol yüzlerce Burdurlu gencimize ve halkımıza istidam sağlamakta, hayırseverliği bilinmekte, kimin sorunu varsa yanına gidenleri boş çevirmez. Bugün bizlerde insani olarak Burdur’un medarı iftiharlarından sayılan Baki Varol için parti yönetimi ve sevenleri olarak kan bağışında bulunmaya geldik. Allahtan Baki Varol için şifa diliyoruz. Baki Varol namı değer baki ağamız için tez zamanda iyileşip sağlığına kavuşmasını diliyoruz” dedi.    
ÜNLÜ İŞ ADAMI BAKİ VAROL İÇİN KAN VERME KUYRUĞU

Burdurun tanınmış iş adamlarından Baki Varol için sevenleri kan verme kuyruğu oluşturdu.

 

Antalya, Akdeniz üniversitesi Hastanesinde yarın organ nakli olacak olan Baki Varol için MHP İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile beraber Varollar şirketinde çalışan çok sayıda personel ve sevenleri kan vermek için Burdur meydanında Kızılay’a ait kan verme çadırına gelerek kan verdiler.

 

MHP İl Başkanı Sayın Hikmet Ökte yaptığı açıklamada, “Baki Varol yüzlerce Burdurlu gencimize ve halkımıza istidam sağlamakta, hayırseverliği bilinmekte, kimin sorunu varsa yanına gidenleri boş çevirmez. Bugün bizlerde insani olarak Burdur’un medarı iftiharlarından sayılan Baki Varol için parti yönetimi ve sevenleri olarak kan bağışında bulunmaya geldik. Allahtan Baki Varol için şifa diliyoruz. Baki Varol namı değer baki ağamız için tez zamanda iyileşip sağlığına kavuşmasını diliyoruz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.