ÜNİVERSİTE GÜVENLİK KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 24.03.2021 - 16:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÜNİVERSİTE GÜVENLİK KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

ÜNİVERSİTE GÜVENLİK KOORDİNASYON TOPLANTISI VALİ ARSLANTAŞ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI
Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı.   Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi başta olmak üzere MAKÜ'ye bağlı İl Merkezi ve İlçelerdeki fakülte, yüksekokul, enstitü ve meslek yüksekokulları ile öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşıladıkları Kredi Yurtlar Kurumu ve özel yurtlar ile diğer alanlarda alınması gereken güvenlik ve trafik tedbirlerinin ele alındığı toplantıda kurumlar arası koordinasyon gerektiren konular değerlendirilerek, görüş alışverişinde bulunuldu.   İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinin de ele alındığı toplantıda bu kapsamda MAKÜ'ye bağlı tüm yerleşke ve yurtlarda uygulanması gereken tedbirler görüşüldü.   Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Âdem Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Hakan Başaklıgil, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, İl Emniyet Müdür Yard. Gökhan Körük katıldı.
ÜNİVERSİTE GÜVENLİK KOORDİNASYON TOPLANTISI VALİ ARSLANTAŞ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

 

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal Yerleşkesi başta olmak üzere MAKÜ'ye bağlı İl Merkezi ve İlçelerdeki fakülte, yüksekokul, enstitü ve meslek yüksekokulları ile öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşıladıkları Kredi Yurtlar Kurumu ve özel yurtlar ile diğer alanlarda alınması gereken güvenlik ve trafik tedbirlerinin ele alındığı toplantıda kurumlar arası koordinasyon gerektiren konular değerlendirilerek, görüş alışverişinde bulunuldu.

 

İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinin de ele alındığı toplantıda bu kapsamda MAKÜ'ye bağlı tüm yerleşke ve yurtlarda uygulanması gereken tedbirler görüşüldü.

 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Âdem Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Hakan Başaklıgil, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, MAKÜ Genel Sekreteri Ali Nihat Gündüzalp, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, İl Emniyet Müdür Yard. Gökhan Körük katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.