Uluslararası Bushcraft (doğada hayatta kalma) kongresi Burdur Katrancık Dağı'nda

Spor 23.12.2019 - 10:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Uluslararası Bushcraft (doğada hayatta kalma) kongresi Burdur Katrancık Dağı'nda

Burdur, bir uluslararası organizasyona daha ev sahipliği yapacak.
           Alternatif turizm ve uluslararası organizasyonlar konusunda yaptığı atakları hız kesmeden sürdüren Burdur, Uluslararası bir organizasyona daha hazırlanıyor!             Burdur'da; Uluslararası Bushcraft (doğada hayatta kalma) kongresi gerçekleştirilecek. Dünya'da ilk kez Burdur Katrancık Dağı'nda düzenlenecek olan kongre, 12-14 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak. Organizasyona, Türkiye genelinden ve Dünya'nın dört bir yanından tüm doğaseverlerin yoğun katılım göstermesi bekleniyor.    Kongreye katılım şartları hakkında tüm detaylara, bushcraft2020.org adresinden erişilebilmekte.
Burdur, bir uluslararası organizasyona daha ev sahipliği yapacak.

 

         Alternatif turizm ve uluslararası organizasyonlar konusunda yaptığı atakları hız kesmeden sürdüren Burdur, Uluslararası bir organizasyona daha hazırlanıyor!

 

          Burdur'da; Uluslararası Bushcraft (doğada hayatta kalma) kongresi gerçekleştirilecek. Dünya'da ilk kez Burdur Katrancık Dağı'nda düzenlenecek olan kongre, 12-14 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak.

Organizasyona, Türkiye genelinden ve Dünya'nın dört bir yanından tüm doğaseverlerin yoğun katılım göstermesi bekleniyor. 

 

Kongreye katılım şartları hakkında tüm detaylara, bushcraft2020.org adresinden erişilebilmekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.