ÜLKÜ OCAKLARI BURDUR'DA AŞURE DAĞITTI

Gündem 24.08.2021 - 16:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ÜLKÜ OCAKLARI BURDUR'DA AŞURE DAĞITTI

ÜLKÜ OCAKLARI BURDUR'DA AŞURE DAĞITTI
Burdur'da Ülkü Ocakları  Muharrem Ayı münasebetiyle uzay çatı ismiyle bilinen Salı Pazarı’nda vatandaşlara aşure ikram etti.     Aşure dağıtımı sonrasında açıklamalarda bulunan Milliyetçi Harekât Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte, “Muharrem Ayı münasebetiyle aşuremizi dağıttık. Dağıttığımız her kap aşurenin hayırlara vesile olmasını diliyor Milliyetçi Harekât Partisi olarak Ülkemizin ve Türk milletinin yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyorum. Rabbim ülkemiz hakkında kurulan kirli tuzaklara ve kötü emellere fırsat vermeyecektir” şeklinde konuştu.   Vatandaşın yoğun katılım gösterdiği Aşure dağıtımı programına MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Arıkan, Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay ve diğer parti üyeleri katıldı.          
ÜLKÜ OCAKLARI BURDUR'DA AŞURE DAĞITTI

Burdur'da Ülkü Ocakları  Muharrem Ayı münasebetiyle uzay çatı ismiyle bilinen Salı Pazarı’nda vatandaşlara aşure ikram etti.

 

 

Aşure dağıtımı sonrasında açıklamalarda bulunan Milliyetçi Harekât Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte, “Muharrem Ayı münasebetiyle aşuremizi dağıttık. Dağıttığımız her kap aşurenin hayırlara vesile olmasını diliyor Milliyetçi Harekât Partisi olarak Ülkemizin ve Türk milletinin yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatıyorum. Rabbim ülkemiz hakkında kurulan kirli tuzaklara ve kötü emellere fırsat vermeyecektir” şeklinde konuştu.

 

Vatandaşın yoğun katılım gösterdiği Aşure dağıtımı programına MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Arıkan, Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay ve diğer parti üyeleri katıldı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.