ÜLKEDEN YÜZLERCE BAŞVURU GELDİ

Dünya (AA) - Anadolu Ajansı | 05.03.2022 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ÜLKEDEN YÜZLERCE BAŞVURU GELDİ

Ülkeden yüzlerce başvuru geldi! Ukrayna'da Rusya'ya karşı savaşmak istiyorlar
Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi devam ederken Ukrayna'da da direniş sürüyor.   Son olarak Nijerya'dan dikkat çeken bir haber geldi. Ulusal basındaki haberlere göre, Abuja Büyükelçiliğinin sosyal medya hesaplarından Ukrayna'daki savaşa katılmak isteyen gönüllü ilanı üzerine Nijerya'dan başvurular oldu.   200 KİŞİ BAŞVURU YAPTI Şu ana kadar yaklaşık 200 kişi başvuru yaparken, bu sayının artması bekleniyor. Öte yandan, Ukrayna'nın Abuja Büyükelçiliği İkinci Katibi Bohdan Soltys, yaptığı açıklamada, savaşa katılmak isteyen gönüllülerin vize ve uçak bileti için bin dolar ödemesi gerekeceğini söyledi.  
Ülkeden yüzlerce başvuru geldi! Ukrayna'da Rusya'ya karşı savaşmak istiyorlar

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi devam ederken Ukrayna'da da direniş sürüyor.

 

Son olarak Nijerya'dan dikkat çeken bir haber geldi. Ulusal basındaki haberlere göre, Abuja Büyükelçiliğinin sosyal medya hesaplarından Ukrayna'daki savaşa katılmak isteyen gönüllü ilanı üzerine Nijerya'dan başvurular oldu.

 

200 KİŞİ BAŞVURU YAPTI

Şu ana kadar yaklaşık 200 kişi başvuru yaparken, bu sayının artması bekleniyor.

Öte yandan, Ukrayna'nın Abuja Büyükelçiliği İkinci Katibi Bohdan Soltys, yaptığı açıklamada, savaşa katılmak isteyen gönüllülerin vize ve uçak bileti için bin dolar ödemesi gerekeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.