TÜRKİYE'NİN LGS ŞAMPİYONU BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDEN

Eğitim 07.06.2021 - 15:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TÜRKİYE'NİN LGS ŞAMPİYONU BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDEN

TÜRKİYE'NİN LGS ŞAMPİYONU BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDEN
Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 6 Haziran 2021 Pazar günü Türkiye genelinde uygulanan Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) iki öğrencisiyle TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ elde etmeyi başardı.    Eğitim-öğretim kalitesiyle fark yaratan, tecrübeli öğretmen kadrosuyla Burdur'un eğitimdeki parlayan yıldızı olan Burdur Bahçeşehir Koleji, ulusal çapta düzenlenen sınavlarda da başarısını kanıtladı. Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinden Mustafa ÖREN ile Hasan TÜREL, LGS'deki tüm soruları doğru yanıtlayıp TÜRKİYE BİRİNCİSİ olarak büyük bir başarıya imza attılar.   Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN: "Zorlu geçen eğitim-öğretim döneminin sonunda yapılan LGS'deki Türkiye birinciliğini çifte zaferle ilimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere böylesine gurur verici bir mutluluk yaşatan başta 8. sınıf öğrencilerimiz Mustafa ÖREN ve Hasan TÜREL'e; her zaman bizlere güvenen velilerimize, bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.  
TÜRKİYE'NİN LGS ŞAMPİYONU BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDEN

Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, 6 Haziran 2021 Pazar günü Türkiye genelinde uygulanan Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) iki öğrencisiyle TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ elde etmeyi başardı. 

 

Eğitim-öğretim kalitesiyle fark yaratan, tecrübeli öğretmen kadrosuyla Burdur'un eğitimdeki parlayan yıldızı olan Burdur Bahçeşehir Koleji, ulusal çapta düzenlenen sınavlarda da başarısını kanıtladı.

Burdur Bahçeşehir Koleji Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerinden Mustafa ÖREN ile Hasan TÜREL, LGS'deki tüm soruları doğru yanıtlayıp TÜRKİYE BİRİNCİSİ olarak büyük bir başarıya imza attılar.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN: "Zorlu geçen eğitim-öğretim döneminin sonunda yapılan LGS'deki Türkiye birinciliğini çifte zaferle ilimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere böylesine gurur verici bir mutluluk yaşatan başta 8. sınıf öğrencilerimiz Mustafa ÖREN ve Hasan TÜREL'e; her zaman bizlere güvenen velilerimize, bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.