TÜRKİYE KARŞITI KONUŞMASINI AYAKTA ALKIŞLADILAR

Dünya 18.05.2022 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TÜRKİYE KARŞITI KONUŞMASINI AYAKTA ALKIŞLADILAR

Miçotakis’in ABD Kongresi'ndeki Türkiye karşıtı konuşmasını ayakta alkışladılar!
Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Biden ile Beyaz Saray'da görüşmesinin ardından ABD Kongresi'nde bir konuşma gerçekleştirerek Türkiye'yi hedef aldı.   Miçotakis'in sözleri ayakta alkışlanırken Yunan lider konuşmasında Ankara'nın provokatif duruş sergilediğini ve Türkiye'nin Yunan hava sahasını ihlal ettiğini öne sürdü. Konuşmasının ardından Miçotakis'in kongrede dakikalarca ayakta alkışlanması ise dikkat çekti.
Miçotakis’in ABD Kongresi'ndeki Türkiye karşıtı konuşmasını ayakta alkışladılar!

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Biden ile Beyaz Saray'da görüşmesinin ardından ABD Kongresi'nde bir konuşma gerçekleştirerek Türkiye'yi hedef aldı.

 

Miçotakis'in sözleri ayakta alkışlanırken Yunan lider konuşmasında Ankara'nın provokatif duruş sergilediğini ve Türkiye'nin Yunan hava sahasını ihlal ettiğini öne sürdü.

Konuşmasının ardından Miçotakis'in kongrede dakikalarca ayakta alkışlanması ise dikkat çekti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.