TURİZM SEKTÖRÜNDE ARA ELEMAN SIKINTISI

Ekonomi 05.08.2022 - 09:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TURİZM SEKTÖRÜNDE ARA ELEMAN SIKINTISI

TURİZM SEKTÖRÜNDE ARA ELEMAN SIKINTISI
Bu yıl rekor hedefleyen turizm sektöründe ara eleman sıkıntısı yaşanıyor. Sezon başlarken, tüm zamanların rekorunun kırıldığı 2019 yılını geçmeyi hedefleyen turizm sektöründe çok sayıda personel başka alanlara yöneldi. Pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar sonrası personeller başka sektörlere yönelirken şu anda ise maaşların 15 bin liraya kadar çıktığı ancak çalışacak eleman bulamadığı ifade edildi.  
TURİZM SEKTÖRÜNDE ARA ELEMAN SIKINTISI

Bu yıl rekor hedefleyen turizm sektöründe ara eleman sıkıntısı yaşanıyor.

Sezon başlarken, tüm zamanların rekorunun kırıldığı 2019 yılını geçmeyi hedefleyen turizm sektöründe çok sayıda personel başka alanlara yöneldi.

Pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar sonrası personeller başka sektörlere yönelirken şu anda ise maaşların 15 bin liraya kadar çıktığı ancak çalışacak eleman bulamadığı ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.