TKDK DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR

Gündem 03.09.2021 - 22:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TKDK DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR

TKDK DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR
TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü, her zaman olduğu gibi ilklere öncülük etmeye hız kesmeden devam ediyor.     Kurulduğu günden bu yana Burdur’da kırsalı kalkındırarak, tarımsal ekonominin büyümesi adına hizmet eden il koordinatörlüğünün ilimize kazandırdığı bir başka yeni proje krizantem serası oldu. 302-1 Bitkisel üretimin çeşitlendirilmesi ve bitkisel ürünlerin işlenmesi ve pazarlanması sektörü adı altında Çeltikçi’de kurulan seraya ilk krizantem fideleri dikildi.   Geçtiğimiz günlerde Burdur Valisi Ali Arslantaş ile birlikte Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’un da ziyaret ettiği, yatırımcı Şengül Ayaz’a ait çiçek serası yaklaşık 10 dekar alan üzerine kurulu olup, 2.065.596,55 TL uygun harcama tutarına sahiptir. Hayata geçirdiği proje sayesinde söz konusu tutarın 720.613,53 Lirasını karşılıksız olarak kullanmayı hak eden yatırımcımızı tebrik eder, ilimize hayırlı olmasını temenni ederiz.    
TKDK DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR

TKDK Burdur İl Koordinatörlüğü, her zaman olduğu gibi ilklere öncülük etmeye hız kesmeden devam ediyor.
 

 

Kurulduğu günden bu yana Burdur’da kırsalı kalkındırarak, tarımsal ekonominin büyümesi adına hizmet eden il koordinatörlüğünün ilimize kazandırdığı bir başka yeni proje krizantem serası oldu. 302-1 Bitkisel üretimin çeşitlendirilmesi ve bitkisel ürünlerin işlenmesi ve pazarlanması sektörü adı altında Çeltikçi’de kurulan seraya ilk krizantem fideleri dikildi.
 

Geçtiğimiz günlerde Burdur Valisi Ali Arslantaş ile birlikte Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’un da ziyaret ettiği, yatırımcı Şengül Ayaz’a ait çiçek serası yaklaşık 10 dekar alan üzerine kurulu olup, 2.065.596,55 TL uygun harcama tutarına sahiptir. Hayata geçirdiği proje sayesinde söz konusu tutarın 720.613,53 Lirasını karşılıksız olarak kullanmayı hak eden yatırımcımızı tebrik eder, ilimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.