Tefenni’ye Bir Hibe Daha ‘Atık Getirme Merkezi’

Gündem 12.10.2021 - 21:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

Tefenni’ye Bir Hibe Daha ‘Atık Getirme Merkezi’

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Atık Getirme Merkezinin müjdesini verdi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Atık Getirme Merkezinin müjdesini verdi. Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunmuş olduğumuz 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi Projemiz, Bakanlığımız tarafından onaylanmış, ilk aşamada 350.000 ₺'lik hibe verilmiştir. Hibe kapsamında; 1 Adet Mobil Atık Getirme Merkezi, 1 Adet 50 Tonluk Pres Makinası, 26 Adet 400Lt. Atık Konteyneri, 26 Adet 1100Lt. Atık Konteyneri, 1 Adet 80 Tonluk Kantar'ın alımı gerçekleşmiş, bugün itibariyle #1.SınıfAtıkGetirmeMerkezi Projemizin inşasına başlanmıştır. Bu kıymetli hizmetin gerçekleşmesinde ilk günden itibaren bizlerden desteğini hiç esirgemeyen MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ Beyefendiye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM Beyefendiye ve Projenin sunum aşamasından kabulüne kadar her safhasında Belediyemize tüm desteğini veren Burdur Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik Beyefendiye Şahsım, Belediyem ve İlçe Halkım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Atık Getirme Merkezinin müjdesini verdi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Atık Getirme Merkezinin müjdesini verdi.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz yaptığı açıklamada;

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunmuş olduğumuz 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi Projemiz, Bakanlığımız tarafından onaylanmış, ilk aşamada 350.000 ₺'lik hibe verilmiştir. Hibe kapsamında; 1 Adet Mobil Atık Getirme Merkezi, 1 Adet 50 Tonluk Pres Makinası, 26 Adet 400Lt. Atık Konteyneri, 26 Adet 1100Lt. Atık Konteyneri, 1 Adet 80 Tonluk Kantar'ın alımı gerçekleşmiş, bugün itibariyle #1.SınıfAtıkGetirmeMerkezi Projemizin inşasına başlanmıştır.

Bu kıymetli hizmetin gerçekleşmesinde ilk günden itibaren bizlerden desteğini hiç esirgemeyen MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir DURMAZ Beyefendiye, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM Beyefendiye ve Projenin sunum aşamasından kabulüne kadar her safhasında Belediyemize tüm desteğini veren Burdur Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik Beyefendiye Şahsım, Belediyem ve İlçe Halkım adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.