TEFENNİ MUHTEŞEM YAŞAM ALANLARINA KAVUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Gündem 12.10.2021 - 10:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TEFENNİ MUHTEŞEM YAŞAM ALANLARINA KAVUŞMAYA DEVAM EDİYOR

TEFENNİ MUHTEŞEM YAŞAM ALANLARINA KAVUŞMAYA DEVAM EDİYOR
Tefenni, Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün öncülüğünde modern ve tüm alt yapı çalışmalarının düşünüldüğü muhteşem yaşam alanlarına kavuşmaya devam ediyor.     Başkan Alagöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “HİLAL EVLERİMİZDE BU HAFTA Teslimi yapılan konutlarımızın Elektrik, Telefon, İçme Suyu, Kanalizasyon ve Sulama Suyu alt yapı çalışmalarına son sürat devam ederken, yapımı tamamlanmış konutlarımızda Kaldırım ve Beton Yol Çalışmalarımızı etap etap tamamlayarak ilerlemekteyiz. Önümüzdeki günlerde peyzaj ve çevre düzenlemelerimize başlayarak #HilalKonutları Projemizde #SözVerdiğimizGibi muhteşem bir yaşam alanının şekillenişini yine sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Saygılarımla.” Dedi. Ümit Alagöz- Tefenni Belediye Başkanı  
TEFENNİ MUHTEŞEM YAŞAM ALANLARINA KAVUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Tefenni, Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün öncülüğünde modern ve tüm alt yapı çalışmalarının düşünüldüğü muhteşem yaşam alanlarına kavuşmaya devam ediyor.

 

 

Başkan Alagöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “HİLAL EVLERİMİZDE BU HAFTA Teslimi yapılan konutlarımızın Elektrik, Telefon, İçme Suyu, Kanalizasyon ve Sulama Suyu alt yapı çalışmalarına son sürat devam ederken, yapımı tamamlanmış konutlarımızda Kaldırım ve Beton Yol Çalışmalarımızı etap etap tamamlayarak ilerlemekteyiz.

Önümüzdeki günlerde peyzaj ve çevre düzenlemelerimize başlayarak #HilalKonutları Projemizde #SözVerdiğimizGibi muhteşem bir yaşam alanının şekillenişini yine sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Saygılarımla.” Dedi.

Ümit Alagöz- Tefenni Belediye Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.