TEFENNİ'DE ÖRNEK KAMPANYA

Gündem 15.04.2022 - 09:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TEFENNİ'DE ÖRNEK KAMPANYA

TEFENNİ'DE KAMPANYA BAŞLATILDI İHTİYACI OLAN ALSIN DURUMU OLAN KOYSUN
Tefenni İlçe Kaymakamlığı ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanımı için gıda dolabı koydu.   Burdur'un Tefenni ilçesi Kaymakamı Tugay Cantürk'ün talimatıyla paylaşmanın ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı Ramazan ayında "IHTIYACI OLAN ALSIN DURUMU OLAN KOYSUN " yardımlaşma kampanyası başlatıldı. Tefenni Kaymakamlığı'ndan yapılan paylaşımda, ''Yokuş Mahallesi Muhtarı Arif TÜRKER'in iş yerinin önünde bulunan dolabımızdan ihtiyacı olan vatandaşlarımız istedikleri zaman faydalanabilir. Kampanyanın devamı için siz değerli halkımızın desteklerini bekliyoruz.'' denildi.   
TEFENNİ'DE KAMPANYA BAŞLATILDI İHTİYACI OLAN ALSIN DURUMU OLAN KOYSUN

Tefenni İlçe Kaymakamlığı ihtiyaç sahibi vatandaşların kullanımı için gıda dolabı koydu.

 

Burdur'un Tefenni ilçesi Kaymakamı Tugay Cantürk'ün talimatıyla paylaşmanın ve yardımlaşmanın en üst seviyeye çıktığı Ramazan ayında "IHTIYACI OLAN ALSIN DURUMU OLAN KOYSUN " yardımlaşma kampanyası başlatıldı.

Tefenni Kaymakamlığı'ndan yapılan paylaşımda, ''Yokuş Mahallesi Muhtarı Arif TÜRKER'in iş yerinin önünde bulunan dolabımızdan ihtiyacı olan vatandaşlarımız istedikleri zaman faydalanabilir. Kampanyanın devamı için siz değerli halkımızın desteklerini bekliyoruz.'' denildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.