TEFENNİ’DE FESTİVAL EĞLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Yaşam 10.09.2021 - 10:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TEFENNİ’DE FESTİVAL EĞLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

TEFENNİ’DE FESTİVAL EĞLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
Burdur’un Tefenni İlçesinde gerçekleştirilen 17’inci Barutlu Su Festivalleri devam ediyor   Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün öncülüğünde düzenlenen festival tüm Tefenni halkına ve tüm ziyaretçilere eğlenceli ve keyifli zaman yaşatmayı sürdürüyor. Festival kapsamında mehteran takımı, eğlence organizasyonları gibi aktivitelerin yanı sıra Nurcan Altınok ve İnci Mercan gibi sanatçılar sahne aldı. Tefenni Kaymakamı Safa Kahraman ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz plaket takdim etti.
TEFENNİ’DE FESTİVAL EĞLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Burdur’un Tefenni İlçesinde gerçekleştirilen 17’inci Barutlu Su Festivalleri devam ediyor

 

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün öncülüğünde düzenlenen festival tüm Tefenni halkına ve tüm ziyaretçilere eğlenceli ve keyifli zaman yaşatmayı sürdürüyor.

Festival kapsamında mehteran takımı, eğlence organizasyonları gibi aktivitelerin yanı sıra Nurcan Altınok ve İnci Mercan gibi sanatçılar sahne aldı.

Tefenni Kaymakamı Safa Kahraman ve Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.