TEFENNİ’DE AŞI SEFERBERLİĞİ

Sağlık 18.06.2021 - 14:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

TEFENNİ’DE AŞI SEFERBERLİĞİ

TEFENNİ’DE AŞI SEFERBERLİĞİ
ÖZEL HABER Burdur’un Tefenni ilçesinde bir dize açılışların startı verilir iken Covid-19 salgınına karşı tüm önlemler de alınmaya devam ediyor.   Mobil sağlık ekipleri aracılığıyla Barutlusu Parkında covid-19 aşısı yapılmaya başladı. Projelerin açılışlarına katılmak için gelen vatandaşlar tüm hijyen önlemlerin alındığı alanda aşılarını da yaptırabiliyor.   Tefenni Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşe Özgealtın, “ilçemiz aşılama çalışmalarında oldukça başarılı bir imtihan vermektedir. Mobil ekiplerimiz eşliğinde vatandaşlarımızın ayaklarına kadar aşıyı taşıyor aşı seferberliği ilan ederek ülkemizi salgın belasından kurtarmak için gece gündüz çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu.    
TEFENNİ’DE AŞI SEFERBERLİĞİ

ÖZEL HABER
Burdur’un Tefenni ilçesinde bir dize açılışların startı verilir iken Covid-19 salgınına karşı tüm önlemler de alınmaya devam ediyor.

 

Mobil sağlık ekipleri aracılığıyla Barutlusu Parkında covid-19 aşısı yapılmaya başladı.


Projelerin açılışlarına katılmak için gelen vatandaşlar tüm hijyen önlemlerin alındığı alanda aşılarını da yaptırabiliyor.


 

Tefenni Devlet Hastanesi Başhekimi Ayşe Özgealtın, “ilçemiz aşılama çalışmalarında oldukça başarılı bir imtihan vermektedir. Mobil ekiplerimiz eşliğinde vatandaşlarımızın ayaklarına kadar aşıyı taşıyor aşı seferberliği ilan ederek ülkemizi salgın belasından kurtarmak için gece gündüz çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu.  
 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.