TARIM FUARINDA BURDUR BELEDİYESİ DE YERİNİ ALDI

Gündem 01.10.2021 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

TARIM FUARINDA BURDUR BELEDİYESİ DE YERİNİ ALDI

CHP’Lİ BELEDİYELER TARIM FUAR’INDA; BURDUR BELEDİYESİ DE KATILIYOR
Dün başlayan ve 2 Ekim tarihine kadar sürecek CHP’li Belediyelerin katılacağı Tarımsal Kalkınma Zirvesi ve Tarım Fuarında Burdur Belediyesi de yerini aldı.     Zirveye CHP’li 160 belediyenin yanı sıra, 300’ün üzerinde tarım kooperatifi katılıyor. Ayrıca belediyeler ve kooperatiflerin tarımsal ürünleri fuar alanında sergileniyor.   Burdur Belediyesi’nde düzenlenen fuarda standını açtı. Burdur’a has tarım ürünlerinin görsellerinin ve bilgilerinin yer aldığı stantta ayrıca Burdur Belediyesi Kadın Kooperatiflerinin ürünleri ve el emeği ile üretilen alaca dokumalarda bulunuyor.    
CHP’Lİ BELEDİYELER TARIM FUAR’INDA; BURDUR BELEDİYESİ DE KATILIYOR

Dün başlayan ve 2 Ekim tarihine kadar sürecek CHP’li Belediyelerin katılacağı Tarımsal Kalkınma Zirvesi ve Tarım Fuarında Burdur Belediyesi de yerini aldı.

 

 

Zirveye CHP’li 160 belediyenin yanı sıra, 300’ün üzerinde tarım kooperatifi katılıyor. Ayrıca belediyeler ve kooperatiflerin tarımsal ürünleri fuar alanında sergileniyor.

 

Burdur Belediyesi’nde düzenlenen fuarda standını açtı. Burdur’a has tarım ürünlerinin görsellerinin ve bilgilerinin yer aldığı stantta ayrıca Burdur Belediyesi Kadın Kooperatiflerinin ürünleri ve el emeği ile üretilen alaca dokumalarda bulunuyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.