SÜT ÜRETİCİLERİ BAYRAMDA MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN GÖRÜŞTÜLER

Gündem 08.05.2021 - 09:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

SÜT ÜRETİCİLERİ BAYRAMDA MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN GÖRÜŞTÜLER

SÜT ÜRETİCİLERİ BAYRAMDA MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN GÖRÜŞTÜLER
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur ilindeki süt üreticilerin Ramazan Bayramı sürecinde mağdur olmamaları için ilgili kurumlarla görüşme yaptılar.     BURDURDA GÜNLÜK 1100 TONA YAKIN ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ VAR Ramazan Bayramı sürecinde bazı çiğ süt alımı yapan firmaların alım yapmayacağını söylemesi üzerine üreticilerin mağdur olmaması görüşmeler gerçekleştiren Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Üreticilerimizin her sorununu yakından takip edip çözüm üretmeye çalışmaktayız. İlimizde günlük 1000-1100 Tonluk süt üretimi yapılmaktadır. Ramazan Bayramının Arafe ve 1. ve 2. Günü Büyük Firmaların Süt alacağı ama süt alımının bazı firmalar tarafından yapılmayacağı üzerine Tarım ve Orman Bakanlığımız ve Hayvancılık Genel Müdürlüğümüzle görüşmeler gerçekleştirdik. Bu yaptığımız görüşmeler neticesinde İlimizde arz fazlası yaklaşık 400 ton çiğ sütün süt tozu olarak kullanılması sağlanabilecektir. Yine İl Müdürlüğümüz ilgili Kuruluşlar Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği ve Burdur Ticaret Borsa Başkanlarımızda toplantılar yapılmış olup Süt Tozu olarak değerlendirilmesi görüşmeleri devam etmektedir. Açıklamasında bulundular.   HER ZAMAN ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ Her zaman üreticilerin yanında yer aldıklarını ve bundan sonra ki süreçlerde de üreticileri yalnız bırakmayacaklarını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Arafe günü ve Bayramın 1. ve 2. Günleri büyük firmaların alımlarında aksama olmayacak küçük firmaların almaması durumunda ise yaklaşık Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler doğrultusunda 400 tona yakın sütün süt tozu olarak kullanılması sağlanacaktır. Biz her zaman üreticimizin yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. İfadelerine yer verdiler.
SÜT ÜRETİCİLERİ BAYRAMDA MAĞDUR OLMAMALARI İÇİN GÖRÜŞTÜLER

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur ilindeki süt üreticilerin Ramazan Bayramı sürecinde mağdur olmamaları için ilgili kurumlarla görüşme yaptılar.

 

 

BURDURDA GÜNLÜK 1100 TONA YAKIN ÇİĞ SÜT ÜRETİMİ VAR

Ramazan Bayramı sürecinde bazı çiğ süt alımı yapan firmaların alım yapmayacağını söylemesi üzerine üreticilerin mağdur olmaması görüşmeler gerçekleştiren Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Üreticilerimizin her sorununu yakından takip edip çözüm üretmeye çalışmaktayız. İlimizde günlük 1000-1100 Tonluk süt üretimi yapılmaktadır. Ramazan Bayramının Arafe ve 1. ve 2. Günü Büyük Firmaların Süt alacağı ama süt alımının bazı firmalar tarafından yapılmayacağı üzerine Tarım ve Orman Bakanlığımız ve Hayvancılık Genel Müdürlüğümüzle görüşmeler gerçekleştirdik. Bu yaptığımız görüşmeler neticesinde İlimizde arz fazlası yaklaşık 400 ton çiğ sütün süt tozu olarak kullanılması sağlanabilecektir. Yine İl Müdürlüğümüz ilgili Kuruluşlar Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği ve Burdur Ticaret Borsa Başkanlarımızda toplantılar yapılmış olup Süt Tozu olarak değerlendirilmesi görüşmeleri devam etmektedir. Açıklamasında bulundular.

 

HER ZAMAN ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Her zaman üreticilerin yanında yer aldıklarını ve bundan sonra ki süreçlerde de üreticileri yalnız bırakmayacaklarını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Arafe günü ve Bayramın 1. ve 2. Günleri büyük firmaların alımlarında aksama olmayacak küçük firmaların almaması durumunda ise yaklaşık Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmeler doğrultusunda 400 tona yakın sütün süt tozu olarak kullanılması sağlanacaktır. Biz her zaman üreticimizin yanında yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. İfadelerine yer verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.