SÖĞÜT’TE DOMATES VE KÜLTÜR FESTİVALİNE YOĞUN İLGİ

Kültür 30.07.2022 - 22:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SÖĞÜT’TE DOMATES VE KÜLTÜR FESTİVALİNE YOĞUN İLGİ

SÖĞÜT’TE DOMATES VE KÜLTÜR FESTİVALİNE YOĞUN İLGİ
Burdur’un Söğüt beldesinde Domates ve kültür Festivali eşsiz anlar yaşatmaya devam ediyor. Domates ve Kültür Festivalinin 2’nci gününde sahne alan ses sanatçıları Ali Kınık ve Ümmü Erbil tüm misafirlerin kulak paslarını silerek keyifli anlar yaşatmayı başardı. TRT Seslendirme Sanatçısı Sunucu Aysunucu'nun muhteşem enerjisi de halkı eğlendirdi.  Binlerce vatandaşın katıldığı Festivale çok sayıda siyasi parti üyeleri ve belediye başkanların yanı sıra çevre illerden de Belediye Başkanları katıldı.  
SÖĞÜT’TE DOMATES VE KÜLTÜR FESTİVALİNE YOĞUN İLGİ

Burdur’un Söğüt beldesinde Domates ve kültür Festivali eşsiz anlar yaşatmaya devam ediyor.
Domates ve Kültür Festivalinin 2’nci gününde sahne alan ses sanatçıları Ali Kınık ve Ümmü Erbil tüm misafirlerin kulak paslarını silerek keyifli anlar yaşatmayı başardı.

TRT Seslendirme Sanatçısı Sunucu Aysunucu'nun muhteşem enerjisi de halkı eğlendirdi. 
Binlerce vatandaşın katıldığı Festivale çok sayıda siyasi parti üyeleri ve belediye başkanların yanı sıra çevre illerden de Belediye Başkanları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.