Silah ticareti operasyonunda gözaltına alınanlardan 4'ü tutuklandı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 24.06.2021 - 10:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Silah ticareti operasyonunda gözaltına alınanlardan 4'ü tutuklandı

Silah ticareti operasyonunda gözaltına alınanlardan 4'ü tutuklandı
Antalya'da örgütlü olarak silah ticareti yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 şüpheliden, adliyeye sevk edilenlerden 4'ü tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Manavgat ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, silah ve mühimmat kaçakçılığına ilişkin ortak çalışma başlatıldı. Buna göre örgütlü olarak silah ticareti yaptıkları tespit edilen İ.İ, U.Ç, D.E, A.E, İ.Y, M.K, M.K. ve E.Y'ye yönelik operasyon düzenlendi. Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 21 tabanca, 22 tabanca şarjörü, 57 tabanca mermisi, 1 tabanca namlusu değiştirme aparatı, 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 3'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Bir kişi hakkında ise işlemler devam ediyor.
Silah ticareti operasyonunda gözaltına alınanlardan 4'ü tutuklandı

Antalya'da örgütlü olarak silah ticareti yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 şüpheliden, adliyeye sevk edilenlerden 4'ü tutuklandı, 3'ü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Manavgat ve Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, silah ve mühimmat kaçakçılığına ilişkin ortak çalışma başlatıldı.

Buna göre örgütlü olarak silah ticareti yaptıkları tespit edilen İ.İ, U.Ç, D.E, A.E, İ.Y, M.K, M.K. ve E.Y'ye yönelik operasyon düzenlendi.

Ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 21 tabanca, 22 tabanca şarjörü, 57 tabanca mermisi, 1 tabanca namlusu değiştirme aparatı, 2 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 3'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Bir kişi hakkında ise işlemler devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.