SHİBA INU YATIRIMCILARINA BÜYÜK SÜRPRİZ

Kripto Para 02.11.2021 - 15:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

SHİBA INU YATIRIMCILARINA BÜYÜK SÜRPRİZ

SHİBA INU YATIRIMCILARINA BÜYÜK SÜRPRİZ
Kripto Para piyasaları ekim ayından bu yana hareketli günler geçiriyor. Bitcoin ve Ethereum liderliğinde yükselişlere sahne olan kripto paraların en yüksek hacimlere ulaşanları arasında ilk 10'a giren Shiba Inu'de önemli gelişme yaşandı.   Şaka amacıyla ortaya çıkan Shiba Inu kısa sürede sıfırlarını atarak ilgiyi üzerine çekti. Şu anda Shiba Inu 0.00007013 dolar seviyesinde işlem görüyor. Shiba Inu'de yatırımcılar kendilerini 0.01 dolara yükseleceğine inandırdı. KRAKEN SHIBA INU'YU LİSTEYE ALIYOR Shiba Inu şimdi de dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Kraken'de yer alacak. Kraken, Shiba Inu'yu bugün işlem platformuna dahil edeceğini duyurdu.  
SHİBA INU YATIRIMCILARINA BÜYÜK SÜRPRİZ

Kripto Para piyasaları ekim ayından bu yana hareketli günler geçiriyor. Bitcoin ve Ethereum liderliğinde yükselişlere sahne olan kripto paraların en yüksek hacimlere ulaşanları arasında ilk 10'a giren Shiba Inu'de önemli gelişme yaşandı.

 

Şaka amacıyla ortaya çıkan Shiba Inu kısa sürede sıfırlarını atarak ilgiyi üzerine çekti. Şu anda Shiba Inu 0.00007013 dolar seviyesinde işlem görüyor. Shiba Inu'de yatırımcılar kendilerini 0.01 dolara yükseleceğine inandırdı.

KRAKEN SHIBA INU'YU LİSTEYE ALIYOR

Shiba Inu şimdi de dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Kraken'de yer alacak. Kraken, Shiba Inu'yu bugün işlem platformuna dahil edeceğini duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.