Serinlemek için denize giren kadın boğuldu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 16.07.2021 - 17:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Serinlemek için denize giren kadın boğuldu

Serinlemek için denize giren kadın boğuldu
 Antalya'nın Finike ilçesinde denize giren yaşlı kadın boğuldu. Sahilkent Mahallesi Atatürk Bulvarı Sahili'nde serinlemek için denize giren Fatma Ertaş (77), bir süre sonra suda çırpınarak yardım istemeye başladı. Çevredekiler tarafından kıyıya çıkartılan Ertaş için olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Bölgeye gelen 112 Acil Servis ekibi, kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Cumhuriyet savcısı ve jandarma tarafından yapılan incelemenin ardından Ertaş'ın cenazesi, Finike Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Serinlemek için denize giren kadın boğuldu

 Antalya'nın Finike ilçesinde denize giren yaşlı kadın boğuldu.

Sahilkent Mahallesi Atatürk Bulvarı Sahili'nde serinlemek için denize giren Fatma Ertaş (77), bir süre sonra suda çırpınarak yardım istemeye başladı.

Çevredekiler tarafından kıyıya çıkartılan Ertaş için olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Bölgeye gelen 112 Acil Servis ekibi, kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Cumhuriyet savcısı ve jandarma tarafından yapılan incelemenin ardından Ertaş'ın cenazesi, Finike Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.