Şahika, Salda Gölünde Dünya Serbest Dalış rekorunu kırdı

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2018 - 12:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Şahika, Salda Gölünde Dünya Serbest Dalış rekorunu kırdı

65 metreye tüpsüz dalan Şahika Ercümen 1 dakika 58 saniye ile dünya rekorunu kırdı
Eşsiz güzelliği ile dikkat çeken Salda Gölü’nde, 65 metreyi 1 dakika 58 saniyede tüpsüz dalan Milli sporcu Şahika Ercümen tatlı suda dünya kadınlar serbest dalış dünya rekorunu kırdı. Doğal güzelliği ile Türkiye’nin Maldivleri olarak dikkat çeken Salda Gölü ilginç bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Göle tekneyle açılan Milli sporcu Şahika Ercümen, ekibiyle 'tatlı suda dünya kadınlar serbest dalış rekoru' için 65 metreye tüpsüz ve paletsiz olarak daldı. Zorlu dalışı 1 dakika 58 saniyede gerçekleştiren Ercümen, dünya rekorunu da kırdı. Şahika Ercümen, Cumhuriyetin 95. yılında böyle bir organizasyonu gerçekleştirmekten gurur duyduğunu söyledi.
65 metreye tüpsüz dalan Şahika Ercümen 1 dakika 58 saniye ile dünya rekorunu kırdı

Eşsiz güzelliği ile dikkat çeken Salda Gölü’nde, 65 metreyi 1 dakika 58 saniyede tüpsüz dalan Milli sporcu Şahika Ercümen tatlı suda dünya kadınlar serbest dalış dünya rekorunu kırdı.

Doğal güzelliği ile Türkiye’nin Maldivleri olarak dikkat çeken Salda Gölü ilginç bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Göle tekneyle açılan Milli sporcu Şahika Ercümen, ekibiyle 'tatlı suda dünya kadınlar serbest dalış rekoru' için 65 metreye tüpsüz ve paletsiz olarak daldı. Zorlu dalışı 1 dakika 58 saniyede gerçekleştiren Ercümen, dünya rekorunu da kırdı.

Şahika Ercümen, Cumhuriyetin 95. yılında böyle bir organizasyonu gerçekleştirmekten gurur duyduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.